THIS IS AS BAD AS IT COMES!

Enligt underhandskällor till SVT, SVD, DN och AB så är en uppgörelse klar mellan S, MP, C och L. Det betyder att Sveriges medborgare kommer att tvingas leva med de socialt, ekonomiskt och politiskt farligaste partierna, Miljöpartiet och Centerpartiet i (eller utanför) en regering med makthungriga Socialdemokrater. En regering ledd av den lysande intellektuellt och verbalt begåvade Stefan Löfven.

Gud bevare Sveriges medborgare för kommande fyra år!!

Medborgarnas fri- och rättigheter fortsätter att offras på globalismens altare (Global Compact) och 1,1 miljoner väljare utestängs medvetet från politiskt inflytande! De PK-ideologiskt totalitära dragen förvärras med domstolar som dömmer efter gummiparagrafer om ”hets mot folkgrupp”, falska och manipulerade nyheter och en statstelevision som intagit rollen som ”Sanningsministeriet” i Orwells 1984. På klimatalarmismens altare offras demokratin och medborgarnas frihet för en diktatur! Miljöpartiets EU-kandidat Per Holmgren, Rom-klubbens ordförande Anders Wijkman och filosofen Torbjörn Tännsjö förespråkar öppet detta för att ”rädda” klimatet!

Den muslimska massmigrationen fortsätter  (enligt Migrationsverket nästan 130 000 år 2018) med ökad anhöriginvandring av lågkompetenta dysfunktionella muslimer och Sverige går sönder i våldtäkter av flickor och pojkar, kriminalitet, gängkrig och dödskjutningar, könsstympningar, barnäktenskap, sharia-lagar, växande antal moskéer som predikar islamism, en växande dysfunktionell muslimsk diaspora, sjukvård och tandvård i kris (i Skåne 975 kr för en karieslagning för etniska svenskar, 50 kronor för migranter och papperslösa), ett rättsväsende i upplösning, offentliga finanser i kris (skattehöjningar kommunalt på 5 kr/skattekrona) för att klara massmigrationens konsekvenser och migranternas skattefinansierade bidrag och försörjning, ett pensionssystem som i växande grad utsätts för påfrestningar när migranterna skall pensioneras utan att ha bidragit till systemet!

 Vi får trösta oss med att valet 2022 sannolikt innebär att Miljöpartiet och Liberalerna åker ur Riksdagen och att Sverige får en stabilt konservativ regering som påbörjar arbetet med att rädda Sverige från fortsatt nedgång. Oron för att vi passerar ”point of no return” är dock stor!

För sannolikheten att svenska medborgare skall resa sig mot makten är tyvärr mycket liten! Europas hopp är franska medborgare (citoyen) som nu reser sig under samlingsnamnet Gula Västarna. De tar med bred politisk och social uppslutning kampen emot globalistpresidenten Macron och hans folkfientliga och nationellt destruktiva politiska agenda. Macron svarar med att sätta skattepengar på polisen och stifta lagar som förbjuder kritiska demonstrationer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: