MEDIALT RUNT ANNIE LÖÖF OCH STEFAN LÖFVEN

 Stefan Löfven har blivit ”Sol och vårad” av Annie Lööf, skriver statsvetaren Jenny Madestam i Expressen. Det är ingen oäven beskrivning efter en genomläsning av överenskommelsen som visar att Annie Lööf och Centerpartiet fått igenom flera förslag på tvärs med tidigare S-politik; turordningsreglerna ändras, slopad värnskatt, tredubblad RUT, inget vinsttak i välfärdsföretagen, etc. Samtliga tidigare oacceptabla frågor för socialdemokraterna. Vad var det den tidigare socialdemokratiske finansministern par excellence Gunnar Sträng sade: ”Jag behöver inte knäppa upp byxorna och lägga upp rumpan för motståndarna så att det bara är att slå.”  Det är väl precis vad Stefan Löfven nu gör efter att Annie Lööf dragit både byxor och kalsonger av mannen!!

Socialdemokraterna och Stefan Löfven betalar ett mycket högt politiskt pris för det som är allra viktigast för Socialdemokraterna och Stefan Löfven nämligen; MAKTEN OCH MAKTINNEHAVET!

Decemberöverenskommelsen (som dödades av Sara Skyttedal som sedan firade med Champagne) byggde helt på att utesluta SD. Nu har åsiktsförtrycket spritt sig till ytterligare ett parti nämligen vänstern och Jonas Sjöstedt. Nu är närmare 26 procent av väljarkåren stämplade som icke önskvärda och deras röster kommer inte att ha någon betydelse för den förda politiken. ”V bör rösta nej för demokratins skull”, skriver Lotta Gröning (S) i Expressen.

 Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiets framtida roll beskrivs av en S-kommentator som ”dörrmatta till socialdemokraterna”. Andra beskriver Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet som ”dörrmatta till C:s och L:s marknadsliberala politik”. Förslagen i överenskommelsen måste i varje Vänsterpartists ögon ses som rena klassförräderiet! Det blir intressant att se vilket av alternativen Jonas Sjöstedt väljer pesten eller koleran; dvs att rösta emot en socialdemokratisk statsminster eller acceptera en marknadsliberal politik på tvärs med allt vad socialism står för!

Annie Lööf lovade 2014 att äta upp sin högra sko hellre än att bli ett stödparti till en socialdemokratisk regerings maktinnehav. Nu frossar nätkommentarerna ironiskt med bilder på skor kring hennes kommande ätande av högersko! Centerpartiet står dock samlat bakom Annie Lööfs avtal med Stefan Löfven.

Hur kommer Liberalerna att rösta? Samlat? Eller, kommer de åttas gäng (Mats Persson, Gulan Avci, Johan Pehrson, Allan Widman, Juno Blom, Robert Hannah, Bengt Eliasson, Helena Gellerman. Riksdagsledamöter för Liberalerna) som i en artikel i Expressen häromdagen beskrev problemen i Sverige på ett helt korrekt sätt att rösta emot Jan Björklund och stödet till Stefan Löfven? Kommer de åtta att rösta för en politik som skapat och förvärrar de problem de identifierat och presenterat? Eller? Kommer de åtta att ha mod att frondera mot partiet och Jan Björklund?

Sara Skyttedal (KD:s kandidat till EU-parlamentet) skriver om Annie Lööf: ”Klåpare. Bedragare. Quislingar. Vi glömmer aldrig.” Tankesvaga personer har upprörts över ”quisling” begreppet och förknippat det med nazism. För det första, den norska förrädaren Vidkun Quisling var nazist och dömdes till döden och avrättades efter kriget. Begreppet ”quisling” har dock idag ingen direkt innebörd med betydelsen nazist. Begreppets konnotation handlar om det Vidkun Quisling gjorde mot Norge, nämligen förrådde landet. Det är den betydelse begreppet har idag, dvs som förrädare, landsförrädare. Se Wikipedia; ”quisling är sedanWWII en vanlig internationell benämning på en landsförrädare”. Svenska Akademins ordbok; ”landsförrädare”. Det är i betydelsen förrädare (dvs mot Alliansen) Sara Skyttedal använder begreppet!

Det är en helt korrekt benämning på Annie Lööf som förråder landet och säljer ut det till ännu mer muslimsk migration av lågkomptenta och dysfunktionella personer och familjer. Kostnaderna får svenska medborgare ta över skatten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: