LIBERALERNA RÖSTAR FÖR STEFAN LÖFVEN.

Med röstsiffrorna 62 mot 30 vann Löfven-linjen i partistyrelsen. Hur röstar nu Johan Pehrsson, Örebro och de sju Liberalerna vid riksdagens statsministeromröstning? De beskrev häromdagen korrekt hur Sverige utvecklats negativt under den gångna mandatperioden med S och MP under Stefan Löfven. Har de politiskt mod och personlig integritet och kraft att också rösta NEJ till Löfven? Eller, viker de fegt ner sig och röstar för en fortsatt negativ utveckling av Sverige? Påverkar väl i så fall deras politiska trovärdighet i framtiden?

Så här skrev de i Expressen: ”Många svenskar upplever att Sverige har utvecklats åt fel håll under de senaste åren. Det är inte så konstigt. Den grova brottsligheten har bitit sig fast i det svenska samhället. Den växande gängkriminaliteten med skjutningar som signum har tillsammans med extremismen tagit över stora utanförskapsområden. Det är svårt att få en tid på vårdcentralen och väntetiderna för operationer har ökat. Barn och vuxna med funktionsnedsättning ställs utan stöd och hänvisas till institutioner. Vi ser sjunkande skolresultat där var sjätte elev lämnar grundskolan utan att vara behörig till gymnasiet. Vi ser ett fördjupat bidragsberoende, inte minst bland nyanlända, där alltför många blir försörjda av samhället och inte står på egna ben.

Det finns en gnagande känsla av att Sverige inte håller ihop. Att skillnaderna mellan stad och land ökar. Att det betyder mer varifrån du kommer, än vart du är på väg. Att vi trots världens högsta skatter inte har världens bästa välfärd.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: