HOPPET OM FÖRÄNDRING LEVER!

När Pandora öppnade asken hon var förbjuden att öppna flög all världens otrevligheter och djävulskap ut. Kvar på botten av asken blev HOPPET kvar!

När man tittar på vårt västerländska 1900-tal så kan man se all den djävulskap som flög ut i form av totalitära regimer som lovat ett Schlaraffenland av den ena eller andra varianten. Men resultatet av ideologierna blev bara död och förintelse. Nazisternas svarade för 22–23 miljoner döda, Stalins kommunister för 60–65 miljoner döda och Mao Tse Tungs Kina för osannolika 100–115 miljoner döda (krigen oräknade). (Källa: The Black Book of Communism).

Men det finns hopp. Den tyska nazistregimen besegrades! Visserligen av likaledes terrorbombande britter och amerikaner. (Se ex litteraturen om Bomber Harris och bombningarna av rent civila mål i Tyskland, inte bara Dresden utan fler stora städer där det skapades eldstormar). Så var den terrorregimen borta!

Det kommunistiska Ryssland gick under som ett resultat av sin egen inneboende orimlighet och genom Alexander Solsjenitsyns böcker om Gulag! T.o.m. franska intellektuella med J.P. Sartre i spetsen tvingades efter böckerna om Gulag-arkipelagen inse vart kommunismen fört dem. Istället skapade de på neo-marxistisk grund den postmodernistiska ideologi som vi idag tvingas leva under i form av PK-ideologin.

Berlinmuren – som symbol för förtryck och fängslande – föll drygt 70 år efter Lenins och Trotskijs bolsjevikiska statskupp i S:t Petersburg i november 1917. Så var den terrorregimen borta!

1968-vänsterns sista demonstrationståg marscherade rakt in på SVT/SR, Svenska Kyrkan och SIDA. Där har de blivit kvar och utgör dag exponenter för den värsta tänkbara totalitära PK-ideologi!

Efter 50 år är de nu på väg ut! Liksom alla ideologier och falskt medvetande kommer också denna att förpassas till historiens skräphög! Det kommer att ta tid men det är på väg! Vi blir fler och fler som opponerar!

Den dag kommer då Ruinfält, Ullenhag, Romson, Löfven, Johansson et consortes av historien ställs till ansvar för vad de ställt till med! Det intellektuella arbetet har redan börjat med att samla empiri och dokumentera haveriet! Det kan dock dröja något årtionde än! Hoppas bara att det inte är försent då och att islamiseringen av Sverige gått så långt att vi befinner oss bortom Point of no return!

De nämnda makthavarna öppnade Pandoras ask och släppte lös allt tänkbart elände och djävulskap! Men, HOPPET finns kvar i asken!

Ett svar to “HOPPET OM FÖRÄNDRING LEVER!”

  1. Lars Tyskling Says:

    Jag försöker vara optimist, men ibland är det svårt. Vad händer när landet blir ännu mer tudelat, med muslimska enklaver. Erfarenheterna från andra länder förskräcker. Se bara på Filippinerna, där en liten klick islamister ställt till elände i många år, på de sydliga öarna inklusive Mindanao, där min sons frus släkt har en farm, i landet där 95 procent är katoliker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: