ATT GRANSKA POLITISKA PARTIERS HISTORIA

Tidningen Samtiden (SD) har sponsrat en lång kritisk film om Socialdemokraternas politiska historia med bl a rasbiologi så sent som på femtiotalet! Stor och mäkta upprördhet uppvisas nu bland ledande socialdemokrater! S-märkta akademiker kallas in under fanorna för att kommentera och ta avstånd.

Nu är valet enkelt!

Endera tar vi alla partiers nuvarande program och uttalanden på allvar och till face value och för den politiska debatten, analysen och diskussionen utifrån detta.

Eller, så tittar man på ett partis bakgrund och historia och fastnar i den diskursen. Stefan Löfven har varit mycket duktig på att kalla SD både rasistiskt och fascistiskt. När han ställs till svars så hänvisar han till en ”historiker” vid namn Arnstad. Denne figur är dock inte historiker, har inte ens en fil kand. från universitetet. Inte mycket till auktoritet att luta sig emot! Professionell propagandist som får utrymme – självklart – på SVT/SR som auktoritet! Jämför gärna med vänsterextrema EXPO:s roll i media inkl. public service!

Nu måste också Vänsterpartiets uppslutning bakom Stalin och Sovjetiska ockupationer och förföljelser granskas. Alla resor partiets koryféer gjorde till det kommunistiska Sovjetunionen med devota hyllningar till Stalin vid hemkomsten. Bör granskas!

Moderaternas – tidigare Högern – tidiga historia har många mörka odemokratiska drag. Bör granskas, beskrivas och analyseras!

Centerpartiet var starkt nazistanstruket under 1930-talet. Detta måste upp i ljuset ordentligt i en djupare granskning!

Så låt oss granska alla partier – inkl. SD – och se var den historiska sanningen hamnar!

Dock, en uppmaning till SAP:s ledning! Gråt inga krokodiltårar! Ni startade denna diskussionslinje.

Var god skölj!

Se filmen och ta egen ställning! Reagera gärna med kommentarer nedan!

https://dokumentar.samtiden.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: