SOCIALDEMOKRATERNA RASAR OCH SVERIGEDEMOKRATERNA TAR ÖVER I OPINIONEN!

OBEGRIPLIGT? INTE ALLS!

Två dagsaktuella politiska typbeslut visar vägen – tillsammans med många andra – till en logisk förklaring!

Ett moraliskt och politiskt haveriet idag i riksdagen utspelas under ledning av den socialdemokratiska regeringen! 9000 afghaner som i domstolar redan erhållit multipla avslag på asylbeslut ges ett tillfälligt uppehållstillstånd på ett år om de anmäler sig till studier! Egentligen saknar afghanerna asylskäl och borde alltså inte få stanna utan skulle repatrierats! Regeringens juridiskt och moralisk-politiskt förkastliga förslag har varit känt en längre tid och påverkat opinionen starkt. En majoritet av svenska väljare anser att afghanerna borde repatrieras!

Riksdagens beslut togs utan att några kostnader för skattebetalarna angavs! Svaret är minst 6 miljarder kronor motsvarande en höjning av pensionerna med 1 800 kronor per månad för ca 275 000 fattigpensionärer! Är det förvånande att de överger det stora statsbärande partiet?

Propagandacentralen på Statstelevisionen lyckades att nästan helt undvika ämnet i sina sändningar! Undrar varför?

Afghanernas (tidigare benämnda ”ensamkommande flyktingbarn” numera bara ”ensamkommande”) ”meriter” är att de varken var barn eller flyktingar utan välfärdsmigranter som ljög sig in i landet med falska åldersuppgifter och falska legender! De är vidare som grupp överrepresenterade i sexualbrottsdomar. Jonas P Jonasson har gått igenom 4 000 domar från de senaste åren. Statistiken är helt överväldigande!

Se också Expressens ledartext nedan!

Under april månad visade Historiska museet i Stockholm ”kampaffischer” som barn fått göra. Det är en del i den pågående utställningen ”100% kamp – Sveriges historia”.

Minister Alice Bah Kunkhe använder Historiska Museet och en projektledare från Feministiskt Initiativ för att propagera feminism på ett helt oetiskt sätt. Man har använt små barn i vars namn man skriver olika typer av feministiska budskap. Helt i linje med den postmodernistiska genderpolitiken.

En ”Hedvig 4 år” hade skrivit med en iögonfallande vuxen handstil: ”Jag bestämmer över min kropp! Jag får göra vad jag vill som är viktigt!”

Barnen har även fått författa brev till kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP).

I Historiska museets presentbutik säljer man ”Feminismens ABC”!

Det innebär att regeringen använder Historiska Museet som en propagandacentral för extrema feministiska trossatser!

Att förtroendet för vänstern av ovan nämnda skäl ärt lågt är därför kanske inte så förvånande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: