ÖSTERRIKE VISAR VÄGEN!

Österrike utvisar 60 imamer och stänger 7 moskéer som står för och predikar radikal islamism!

När skall Sverige börja utvisa och repatriera de imamer och stänga de moskéer som har radikal islamism på agendan? Sådan misstänkt islamism finns i Gävle, Eskilstuna, Västerås och Örebro m fl städer, inte minst i Lilla kalifatet dvs Malmö!

Vi är allt fler som oroar oss över islamiseringen av Sverige! Böneutrop från minareter, sharialagar i muslimska förorter, krav på flickor i förskolan att bära slöja vilket kollas av personalen, bortgifte av flickebarn, omskärelse av små flickor, islamistiska imamer och moskéer, moralpoliser i de muslimska förorterna, månggifte, kusingifte vilket på sikt medför genetiska defekter, s.k. hedersvåld mot dem som avviker från Koranen och sharia, slöjtvång som exponeras i centrum av bl. a Västerås och Örebro, muslimsk gängkriminalitet, patriarkalt kvinnoförtryck, könsskilda badtider i kommunala badhus, bad i badhus med heltäckande klädsel, könsskild gymnastik i skolor, förövare från muslimska länder är kraftigt överrepresenterade bland dömda sexualbrottslingar, muslimska terrorbrott!

Hoppet står därför, hävdar en del, till reformerad/moderat islam! Vad är det?

Islam grundar sig, vare sig det gäller reformerad/moderat islam, radikal islam/islamister eller daesh/IS, på Koranen och Muhammeds predikan och praktik.

Koranen har fler suror med våldsamt/våldsbejakande innehåll än kärleksfulla suror! Läs gärna själv och jämför! Jämför också med Nya testamentet där kärleksbudskapet (”störst är kärleken”) står i absolut centrum och i skriande kontrast till Koranen.

Muhammed som religionsstiftare och muslimsk förebild var en krigsherre som spred islam via våldsamma krigiska erövringar. Vid ett tillfälle halshögg ha 2 000 judar och togs deras hustrur som slavar och konkubiner.

Muhammed gifte sig med och våldtog en nioårig flicka! Han förlovade sig med henne när hon var 6 år.

Jämför gärna Muhammed med Jesus och Jesu verksamhet och budskap! Återigen en skriande skillnad.

Muslimer av den islamistiska variant som daesh/IS är följer Muhammed och Koranen till bokstaven! I en viss mening är dessa de sanna följarna av Muhammeds praktik och predikan! Den ordinära massan av muslimer följer Muhammed och Koranen! Reformerade/moderata muslimer lutar sig emot och följer Muhammed och Koranen! Muslimer av alla sorter tillhör/tillber en religion som är långt ifrån fredlig utan tvärtom en våldsbejakande och våldsbenägen religion som sprider och spritt sina trossatser och religiösa budskap via erövringskrig!

Islam är helt enkelt ingen fridens eller fredens religion. Den som lever i föreställningen om islams toleranta attityd gentemot oliktänkande kanske skall ta sig en funderare till och framförallt läsa Koranen. I länder eller samhällen där islam är i minoritet så talar och argumenterar muslimer mycket och gärna om minoritetsrättigheter. Men så snart muslimerna blir i majoritet så åker minoritetsrättigheterna ut genom fönstret. Då kommer lagar, regler grundade i Koranen och Muhammeds praktik att omedelbart införas och tillämpas fullt ut!

Om någon förolämpar Muhammed genom ex en skämtteckning så anser sig muslimer ha rätt att med kalashnikovs och bombbälten gå in och avrätta dessa tecknare och journalister! Charlie Hebdo!

Identitetspolitiska mångfaldstyckare (bland politiker och journalister) i våra länder tycker att vi inte skall förolämpa muslimer med skämtteckningar av Muhammed. De glömmer då eller låtsas glömma att det sker tusen gånger varje dag med våra politiker, kändisar och offentliga personer som måltavla. Det är helt enkelt en del av den västerländska och svenska yttrande- och tryckfriheten. Detta har vi i Sverige grundlagt redan under tidig medeltid då en svensk man på tinget hade rätt att yttra sig över allt.

Det är en del av det svenska kulturella DNA:at att kunna driva med, skämta om, skriva kritisk om vem som helt. Det sker också även om vår kristna religion och dess företrädare. Kom ihåg transvestitutställningen (där Jesus framställdes som transvestit) för några år sedan i ett kyrkorum i Uppsala!

Den som önskar läsa mer kan gå till min blogg, lennartwaara.com och söka under islam. Där finns fem längre och grundliga genomgångar (med källhänvisningar) av texterna i Koranen, beskrivning av Muhammed och hans verksamhet, jämförelser med Bibeln och Jesus m.m.

Recep Tayyip Erdogan som är på god väg att förvandla Turkiet till en muslimsk diktatur säger en sak som jag instämmer i. ”Det finns ingen islam, ingen islamism, ingen radikal islamism! Det finns bara ISLAM!

”Turkey’s strongman, President Recep Tayyip Erdogan, may have exhibited all possible features of political Islam since he came to power fifteen years ago, but at least he has been bold and honest about his understanding of Islamism: There is no moderate Islam, he recently said.”

Det är en korrekt slutsats! Det är också anledningen till att varna för den muslimska massmigrationen som tillåtits välla in över Sverige. Den utgör och är redan på god väg – läs tidningarna – ett hot mot svensk kultur och det Sverige vi känt i sekler!

Ser inte vår regering och riksdag detta? Om de gör det, vilken är då deras agenda och i vilkens uppdrag går de när de inte tar nödvändiga politiska beslut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: