SD/M/KD/L REGERINGENS FÖRSLAG EMOT DE MUSLIMSKA MIGRANTERNAS SKENANDE KRIMINALITET

M/SD/KD/L föreslår följande:

 Visitationszoner. En utredning tillsätts där förslag ska lämnas på hur ett system med tids­begränsade och geografiskt avgränsade visitations­zoner kan införas i Sverige. 

 Anonyma vittnen. En utredning som ska lämna förslag på ett system med anonyma vittnen för att komma till rätta med tystnads­kulturen.

 Sänkt åldersgräns för öppna insatser till barn. Kommunernas socialnämnd föreslås möjlighet att besluta om öppna insatser till barn som har fyllt 12 år från 15 år även utan vårdnadshavarnas samtycke. 

 Kommunernas ansvar. Kommunernas ansvar föreslås regleras i en ny lag. Kommunerna skall ta fram en lägesbild över brotts­ligheten att utgå från vid beslut om åtgärdsplan. Kommunerna ska också ta visst ansvar för samordningen av det lokala brotts­före­byggande arbetet.

Ulf Kristersson förklarar trosvisst: ”Kommer fungera”.

Men tyvärr: NEJ! Det kommer inte att fungera i den grundläggande uppgiften och meningen att bryta de muslimska migranthordernas allt våldsammare upplopp, mord, våldtäkter och kriminalitet. Det är ändock en liten början i förhållande till sossarnas släpphänthet som bara spätt på oredan och eländet. Stefan Löfven (S) statsminister ”såg det inte komma”. 

De två sista förslagen är dock bara det vanliga valhänta mumbo jumbot från politiker och byråkrater som inte vill se var den verkliga skulden ligger, nämligen hos de muslimska migrathorderna från Mellanöstern och Afrika. And that´s that!

Förslagen kan möjligen – när de väl implementeras, skall nu utredas i något/några år – ha en effekt på marginalen men de bryter inte strukturellt med de muslimska migranthordernas framfart och skräckvälde. Araberna och de svarta afrikanerna är alltför många, alltför lågkognitiva, alltför lågkompetenta och alltför dysfunktionella. 

Det finns bara tre fungerande lösningar:

PRO PRIMO: Utvisa regelmässigt alla dömda muslimska araber och svarta afrikaner vid minsta brott. Ändra lagstiftning och domstolspraxis nu!

PRO SEKUNDO: Det som erhållit svensk medborgarskap de senaste fem åren och döms för grov brottslighet fråntas sitt medborgarskap och utvisas. Ändra grundlagen i det avseendet nu!

PRO TERTIO: Inled en systematisk återvandring av samtliga migranter från MENA. Gör om Migrationsverket, som befolkats av aktivister som saboterar försöken att minska migrationen, till ett ÅTERVANDRINGSVERK

Utan de nämnda nödvändiga åtgärderna kommer den ena regeringen efter den andra och den tredje före att komma med ”nya kraftfulla åtgärder” som efter en tid visar sig strukturellt verkningslösa. Sverige är under tiden på väg att haverera totalt för etniska svenskar och bli en kriminell sönderfallande stat. Dit är Sverige på väg med den korrumperade socialdemokratiska maktapparatens långsiktiga (alltsedan Olof Palme) medvetna politik och hegemoniska makt över statliga myndigheter, våldsapparaten, rättsväsendet, fackliga organisationer, Svenska kyrkan, etc etc.

SD/M/KD/L kommer också – tyvärr – att misslyckas med att bryta den skenande muslimska migrantkriminaliteten om de inte orkar ta ett strukturellt grepp om hela problemet. Men, nu skall det först utredas! Kraftfullt. Nej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: