DEN SOCIALDEMOKRATISKA GLOBALISTEN MAGDALENA ANDERSSON ÄR BITTER.

Vi ett möte med riksdagsjournalisterna framförde hon rent stalinistiska åsikter.

Det var journalisternas fel att Ulf Kristersson vann valet.

Den globalistkorrupta Magdalena Andersson är van vid socialdemokratisk hegemoni och följsamhet från statliga myndigheter, från fackliga organisationer, från Svenska kyrkan, från rörelsens alla olika grenar och från PK media (och då avses inte främst de stolliga megafonerna Anders Lindberg och Jonna Sima i AB) men denna hade gång journalisterna inte varit tillräckligt ryggböjliga inför Socialdemokraterna och stalinisten Magdalena Andersson. De har ”brustit i rapporteringen” och inte granskat och kritiserat Moderaterna och de andra partiernas förslag tillräckligt. Stalinisten Magdalena Andersson hade redan innan valet vetat att SD/M/KD/L koalitionens förslag var orimliga. ”Det var ett så uppenbart orealistiskt löfte redan när det gavs”, påstod stalinisten Magdalena Andersson med sedvanlig ödmjukhet och nyansering.

Journalisterna hade dessutom ”normaliserat” SD. Vad det nu betyder? De hade sannolikt inte i sosse-stalinistisk anda brunsmetat i varje uttalande.

Enligt stalinisten Magdalena Andersson kommer ”Socialdemokraterna att i en valanalys noggrant gå igenom valrörelsen och resultatet”. Hon får det märkligt nog att låta som ett hot mot den fria pressen. Sossarna vet nog vad som är sant och riktigt, däremot inga andra!

Fy fan! Detta parti och inte minst den bittre partiledaren blir allt värre och alltmer stalinistisk och en tredje del av de vuxna svenskar som svarar på opinionsenkäter tycker att det är bra!

Ett svar to “DEN SOCIALDEMOKRATISKA GLOBALISTEN MAGDALENA ANDERSSON ÄR BITTER.”

  1. Lars Tyskling Says:

    Man måste nog vara en sossepamp för att tycka att media favoriserar de borgerliga. Hon är väl så van att media är vänster att hon blir chockad när hon får kritik. Visst uttalar hon ett hot mot det fria ordet. Obehagligt. Man har ju sett tidigare tecken på hennes lynnighet och bitterhet. Inget statsmannabeteende precis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: