ETT MISSFOSTER MINDRE ATT FÖRSÖRJA

En irakisk rövare Mehdi Sachit är plockad av banan för gott. Han bedöms av polisen som ”tongivande” i Rinkeby och det kriminella muslimska migrantgänget ”Dödspatrullen”. Dubbel vinst! En mördare och Sveriges genom tiderna värsta gruppvåldtäktsman är borta. Han och sex andra våldtog en flicka fler gånger bl. a med pistol i underlivet så hon nästan förblödde. Se de fruktansvärda bilderna från polisutredningen på Samnytt och Fria Tider. Expressens kvinnliga journalist Nina Svanberg har tidigare i en artikel heroiserat missfostret (där visades inga bilder) och tidningen fortsätter i dagens artikel att tiga om den grymt brutala gruppvåldtäkten.  Missfostret dömdes till några års fängelse och blev kvar i Sverige. Nu är dock Sverige en liten gnutta säkrare och en muslimsk migrant färre för oss skattebetalare att försörja. Men polischefen Anders Djurestad ”känner sorg över händelsen”. Vi andra ser ”självsaneringen” på ett helt annat sätt.

Dödsskjutningen är nr 62 i år och all time high! Ett resultat av Fredrik Reinfeldts, Stefan Löfvens och Magdalena Anderssons regemente. Ulf Kristersson satt i Reinfeldts regering och APPLÅDERADE Reinfeldts ”öppna edra hjärtan” tal som öppnade alla slussar och som muslimkramande sossar fortsatte. Nu får de försöka reda upp i eländet. Vi andra hoppas och ber att det inte skall vara försent. Vad säger och gör SD?

Börjar inte Sverige skicka tillbaka de muslimska migranthorderna från Mellanöstern och Afrika så är det kört. Migranterna ynglar av sig till den grad att de kommer att vara i majoritet runt 2055 och folkutbytet är ett faktum. Det handlar idag INTE om att begränsa migrationen. Det handlar om att STOPPA migrationen helt och att börja skicka tillbaka hela den dysfunktionella hopen av lågkognitiva och lågkompetenta (800-900 tusen är funktionella/faktiska analfabeter) araber och svarta afrikaner som inte bidrar utan bara ställer till elände och kostar oss skattebetalare minst 250 miljarder skattekronor varje år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: