STEFAN LÖFVEN SÄGER NEJ TILL ETT FAST VOLYMMÅL FÖR MIGRANTER TILL SVERIGE.

”Vi ska inte ha ett fixt antal människor som innebär att man inte kan stå upp för asylrätten”, säger Löfven. Den socialdemokratiske statsministern Stefan Löfven viker sig för MP och hyllar t.o.m. MP som politiskt parti!

Det är utmärkt att S ser ut att vika sig för MP. Av flera skäl. Politiskt inför valet 2022. Det avslöjar var S står visavi det socialt, politiskt och ekonomiskt extremt skadliga MP. Vi på vår kant kan hoppas att Stefan Löfven som en konsekvens av detta röstas bort 2022. Stefan Löfven är med sin islamistiska vänsterpolitik och kognitiva brist den farligaste statsminister Sverige haft. 

Det är utmärkt att riksdagen INTE enas om en djupt skadlig migrationspolitik som fortsätter att förstöra Sverige socialt, politiskt och ekonomiskt med förespråkare som Lövin/Löfven/Johansson. 

Det är utmärkt att de politiska och sociala konflikterna i Sverige fortsätter tills svensken reser sig och vi når en hållbar lösning med ett slut på folkutbyte och islamisering. Lösningen på de problem den muslimska massmigrationen skapat och skapar finns inte i den svenska riksdagen. Lösningen ligger helt och hållet utanför riksdagen dvs i det svenska folkets händer.

Löfven öppnar för ett rörligt mål på 2 – 3 procent av de asylsökande som kommer till EU. Det innebär i praktiken att vi kommer att ligga kvar på ungefär samma nivå som idag. Dvs 36 400 migranter jan – april i år vilket innebär drygt 100 000 migranter för hela 2020 om nuvarande takt fortsätter. Dvs i stort sett som det sett ut alltsedan 2015/16. Det är nivåer som det svenska samhället inte klarar att hantera varken socialt, politiskt eller ekonomiskt. Alldeles oavsett vad statsministern (S) Stefan Löfven med grötmyndig röst försöker lura i de svenska medborgarna.

Eftersom M, KD och SD kräver volymmål så kan vi hoppas att migrationsöverenskommelsen faller. SD:s modesta krav är inte ens aktuella för överenskommelsen. Det vore till stor skada för Sverige om riksdagen kom överens om en migrationspolitik med det innehåll som presenterats i media. Det är bättre att de politiska och sociala konflikterna kring de muslimska migranterna fortsätter och att alla vi som ser nuvarande och kommande problem fortsätter att påvisa fakta och konsekvenser med den nuvarande politiken. Vi kan med kraft fortsätta att driva på för ett totalt stopp för den muslimska migrationen och ett slut på islamiseringen av Sverige och början på en återvändarpolitik. Integrationspolitiken – även om den är misslyckad – måste upphöra. Den muslimska diasporan vill inte integreras i Sverige och de flesta svenskar vill inte heller se en integration, dvs att muslimska migranter flyttar in i deras bostadsområde. Tala med svenskar i stabila lugna svenska bostadsområden! De är bättre inför kommande framtida sociala och politiska konflikter att behålla dem i de muslimska utanförskapsområdena/diasporan där polis, SÄPO och militär kan hålla kontroll på dem.

Ett svar to “STEFAN LÖFVEN SÄGER NEJ TILL ETT FAST VOLYMMÅL FÖR MIGRANTER TILL SVERIGE.”

 1. Jan Östman Says:

  ”Lösningen ligger helt och hållet utanför riksdagen dvs i det svenska folkets händer.”
  Du har skrivit om detta förut, och gett uttryck för förvissningen om att svenska folket kommer att resa sig, och i konflikt med etablissemanget återta sitt land genom stoppad immigration och repatriering av en stor del av invandrarkollektivet. Med all respekt; är inte det naivt önsketänkande? Jag tror tvärtom det faktum att Sverige och svenskarna är väldens mest individualiserade land, mycket tack vare att liberalismens credo av autonomi ingenstans blivit så fullständigt internaliserat i befolkningen, gjort svenskarna immuna inför all form av kollektivt handlande.
  Är det inte därför vi endast ser desperata individuella protestaktioner typ Lundin i Trollhättan och Breivik i Norge, men inga som helst större kollektiva demonstrationer i offentligheten?
  Tiden när svenskarna manifesterade sig kollektivt hör det tidiga 1900-talets nationalism till, och konstituerar arbetarrörelsens breda uppslutning och framgång.
  Och som du vet så om historien upprepar sig är risken stor att det sker som fars. Kan man finna en bättre bevis på utsagans riktighet än den svenska flaggan på Morgan Johanssons kavajslag och hans ministärs göranden och låtanden?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: