KOMMER GHISLANE MAXWELL HITTAS DÖD I ”SJÄLVMORD” I CELLEN?

Socitetskvinnan Ghislaine Maxwell, som tidigare har haft ett förhållande med miljardären Jeffrey Epstein har gripits misstänkt för inblandning i Jeffrey Epsteins sexbrottlighet. Hon kommer att åtalas på sex punkter, enligt BBC.

Ghislane Maxwell är dotter till mediamogulen och Mossad agenten Robert Maxwell.

Hon misstänks bland annat för att ha lockat minderåriga till sexuella handlingar och för flera fall av mened. 

Enligt åtalet ska hon bland annat ha blivit vän med unga flickor och sedan förmått dem att ha sex med Epstein. Hon ska också ha ”normaliserat sexuella handlingar med minderåriga” genom att prata om sexuella ämnen med dem, klä av sig inför dem och vara med när de hade sex med Epstein på Lolita Express (flygplanet) och/eller Paradise Island (Epsteins önäste).

Utpekade av de utnyttjade unga flickorna med kopplingar till Jeffrey Epstein är bl.a. Bill Clinton, Kevin Spacey och Prince Andrew m.fl.Kommer Ghislane Maxwell att tillåtas vittna om vilka alla de mäktiga män som som tillsammans med Jeffrey Epstein utnyttjade unga underåriga flickor? Kommer Joe Biden att klar sig undan anklagelserna? Eller, kommer Ghislane Maxwell att begå ”självmord” i cellen på samma sätt som Jeffrey Epstein?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: