JAN BJÖRKLUND – EN SVENSK DON QUIJOTE SOM FÄKTAR MOT VÄDERKVARNAR

Vissa är rädda för spöken. En del är rädda för spindlar. Andra är rädda för samhällsutvecklingen i Sverige. Liberalernas partiledare Jan Björklund är ”livrädd” för nationalismen.Det förklarade han under sitt tal på Liberalernas riksmöte. Det är en magnifikt förnekande av verkligheten och att ställa den på huvudet.

”Ondskan” som L-ledaren pratar om är nationalismen, som åter växer sig stark i Europa och som vi hoppas får stort inflytande efter EU-valet.

”Under efterkrigstiden så har hotet mot demokratin i vår världsdel kommit från vänster. Men idag är det högernationalismen som är på frammarsch i Europa och hela västvärlden. Den tar uttryck i Brexit och i Trump. Vi har Le Pen i Frankrike, Kaczynski i Polen, Orbán i Ungern och Jimmie Åkesson i Sverige. Ungern är det första EU-landet någonsin som enligt Freedom house 2019 inte längre betraktas som ett helt fritt land,” sade han, till synes oförstående om varför folk vill ha nationalism

Det faktiska hotet mot Sverige idag och decenniet framöver är massmigrationen av muslimer som hotar Sverige socialt, politiskt och ekonomiskt. Från MENA (Mellanöster o Nordafrika) har närmare 1 miljon lågintelligenta, lågutbildade, lågkompetenta, våldsbenägna och dysfunktionella muslimer kommit till Sverige. Se vad de redan idag ställer till med! Inkompatibla med svensk kultur, gängkriminalitet, systematiska våldtäkter, pedofili, månggifte, barnäktenskap, omskärelse av flickor och pojkar, etc. Se: https://lennartwaara.com/2019/01/22/mangkulturens-valsignelser-en-presentation/

Att Jan Björklund inte ser detta, som numera faktiskt rapporteras dagligen även i MSM t.o.m. i statstelevisionen och statsradion är helt bortom det begripliga. Tänk om han lika kraftfullt uttalade sig om de muslimska gruppvåldtäkterna av svenska flickor. Det Jan Björklund är rädd för är det som utgör räddningen för Sverige och Europa, nämligen en allt starkare framväxande nationalism. Nationalismen är en humanism!

Istället började herr Björklund för 170:e gången svamla om nazismen, förintelsen och Anne Frank och om ”ofriheten, massgravarna och krigskyrkogårdarna”. Jan Björklund det är 75 år sedan och beskrivet och analyserat intill det meningslösa! Där är Jan Björklund kvar! Att han inte har förmåga att se och analysera den skrämmande och obehagliga verklighet som ligger tydligt för oss i Sverige är väl samtidigt det som fört L-partiet till ruinens rand. Idag vore det en välgärning för Sverige om L-partiet försvann från den politiska arenan.

Ondskan?  Se dig själv i spegeln Jan Björklund!

.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: