MÅNGKULTURENS VÄLSIGNELSER!

År 1975 togs av Olof Palmes regering beslut om införande av mångkultur.

I Regeringens proposition om riktlinjer för invandrar- och minoritets­politiken m. m.; Prop. 1975:26 skriver man att den svenska folkets skall ”utbildas i mångkultur”. Ett finare ord för att medborgarna skall indoktrineras! När detta nu genomförts och senare regeringar öppnat gränserna för en omfattande muslimsk välfärdsmigration kan vi se allt som det svenska samhället tillförts av välsignelser.

För att ingen skall tvivla på alla nya intressanta företeelser som tillförts och förändrat Sverige görs listan utförlig om än i rubrikform och utan prioritetsordning.

Utresande och återvändande IS/daesh-terrorister. Flera hundra enligt SÄPO men med stort mörkertal.  Hittills har ingen av de 150 personer som återvänt från IS till Sverige dömts för brott begångna i konfliktzonen. I Vivalla I Örebro har det skett lynchning på öppen gata och ett par tiotal återvändande terrorister, mördare, torterare, våldtäktsmän och pedofiler går lösa på gatorna.

Religiös könsapartheid och ett klanstyrt patriarkat med kvinnor och flickor närmast omyndigförklarade

Vägpirater som medfört att rastplatser efter våra stora vägar på vissa platser tovats stänga.

Stenkastning, raketskjutningar och överfall mot polis och blåsljuspersonal under uttryckning.

Gruppvåldtäkter med kraftig överrepresentation av afghaner och somalier enligt genomgång av 4000 domar

Hedersmord av exempelvis döttrar som inte lyder de muslimskt patriarkala reglerna

En muslimsk diaspora (parallellsamhällen, no-go zoner) egna sharialagar och shariadomstolar

Klanvälden i den muslimska diasporan, inklusive klanfejder

Våg av åldringsrån med bl.a. mediakända personer som förövare

Barnäktenskap, stort mörkertal. Barn- och tvångsäktenskap är en djupt rotad tradition i muslimska och andra lågutvecklade länder varifrån merparten av Sveriges asyl- och anhöriginvandrare kommer. Många invandrare är inte beredda att överge dessa och andra traditioner trots att de står i strid med såväl svensk lag som svenska värderingar. Man tvingar även barnen, som kanske är födda i Sverige, att hålla fast vid ursprungslandets primitiva sedvänjor.Bara under förra året finns minst 31 fall registrerade, vilket innebär att ett lägsta-scenario är att flera invandrarbarn råkar ut för detta varje månad. Drygt 80 kommuner valde att inte svara på SR Ekots frågor, varför fler registrerade fall kan finnas som inte kommit med i kartläggningen.

Polygama äktenskap, stort mörkertal. Nacka-fallet med tre fruar och kommunalt köp av tre bostäder inklusive försöjningsbidrag var omskrivet.

Tvångsäktenskap, stort mörkertal. Flickor tvingas utomlands och gifts bort i mycket unga år ofta inom släkten. Kusingiften med stora kommande risker för genetiska störningar/missbildningar/efterblivenhet, vilket redan förekommer frekvent i dessa länder.

Tält- och husvagnsläger, av främst romska tiggare runt våra större städer.

Bilbränder i den muslimska diasporan. Rapporteras frekvent i media i Stockholm, Göteborg och Malmö samt andra städer som ex. Västerås.

Bombgruppens tekniker har åkt ut på 100 sprängningar i Sverige i år. Bara under det senaste dygnet har det smällt på tre platser i landet. Först i Malmö, därefter i Växjö och bara några timmar senare i Landvetter utanför Göteborg.Den senaste tiden har kurvan stegrat med 30 sprängningar under september, oktober och inledningen av november. Hittills i år har skett mer än dubbelt så många sprängningar jämfört med motsvarande period förra året.– Om man även jämför med andra länder i Europa och världen som är på samma utvecklingsnivå sticker vi ut, säger Ylva Ehrlin, analytiker på nationella bombskyddet. Bombskyddet åker även ut på larm om misstänkta bomber som upptäcks innan de har detonerat. I år har det varit 76 fall av den typen av sprängladdningar – utöver de 100 gångerna som det har sprängts, enligt Ylva Ehrlins sammanställning.

Gängmord, döds-skjutningar och granatattacker. Exempel: Narkotikauppgörelser, konflikter mellan släktgrenar och hämnd för tidigare mord. Det är några av de misstänkta motiven till skjutningarna i Uppsala. Under det senaste året har det skjutits 21 gånger i staden och flera av de misstänkta skyttarna kopplas till de kriminella gängen i Uppsala – bland annat Gottsunda-nätverket. SVT Nyheter har kartlagt årets alla dödsskjutningar. 42 personer har skjutits ihjäl och 140 personer har skadats i de totalt 320 skjutningarna i Sverige under året. Det är mer än dubbelt så många som för bara fem år sedan. Bara i Malmö rapporterar Kvällsposten i en genomgår 48 skjutningar under 2017.

Ökad etnisk och social segregation i samtliga 290 kommuner

Malmö har blivit ett svenskt Chicago med kriminalitet, gängkrig, dödskjutningar, bilbränder, narkotihandel, antisemitism, m.m. Den muslimska migrationen har försökt Malmö i kombination med socialdemokratisk vanskötsel över årtionden. Utan att svenska skattebetalare skickar in 5-6 miljarder kronor varje år till Malmös budget så skulle Malmö gå i konkurs! Kvällsposten rapporterar 48 skjutningar i Malmö under 2017.

Kulturella och sociala traditioner och värderingar som är dysfunktionella och icke kompatibla med traditionella svenska traditioner och värderingar har förts in via muslimerna!

Ökad främlingsfientlighet mellan olika grupper i samhället. Inte minst antisemitism bland muslimerna från Mellanöstern.

Oskuldskontroller som tar upp resurser hos sjukvården

Könssegregerade simhallar/skolklasser/bussar i fler kommuner.

Beskjutning utav lokaltrafik med olika typer av vapen.

Hindrande hemtjänstpersonal och postmän att fullgöra sina uppgifter, inklusive hot och våld mot brevbärare. Ingen paketutkörning av statliga Postnord i vissa alltför farliga invandrartäta områden

Balkongkastningar. Mord maskerade som olyckshändelser. Svåra att bevisa!

Kraftig ökning av antalet trafikolyckor.  Enligt Statens väg- och transportforskningsinstitut är risken för inblandning i trafikolycka är högst bland förare som är födda i Mellanöstern och Nordafrika. I dessa grupper är det hela 270 procent högre risk för trafikolyckor än bland svenska körkortsinnehavare.

Organiserat tiggeri utanför varje större butik och Systembolag i nästan hela Sverige. Handlar enligt rapporter om ca 4 000 personer.

Islamisering i form av moskéer som predikar en våldsbejakande islam, böneutrop från minareter, ramadan. Kända islamistiska imamer rapporteras från Gävle, Eskilstuna, Västerås och Karlstad.

Könsstympning av små flickor. https://samnytt.se/kraftig-okning-av-patienter-pa-sodersjukhusets-mottagning-for-konsstympade/

Sjunkande skolresultat till följd av elever med otillräckliga förkunskaper och satsning av resurser på skolor i diasporan

Taharrush, vuxna arabiska män omringar ensamma kvinnor på gatan och utsätter dem för våld och sexuella övergrepp

Import av Halalkött, extra djur-plågat kött

Comeback av tidigare utrotade fenomen som t.ex. vägglöss, mässlingen och tbc,

Terrorattentat – välkända – på svensk mark. Två större i Stockholm med flera döda.

Hot och attacker mot sjukhuspersonal i synnerhet på akutmottagningarna. Akutmottagningar som tvingas stänga vid dom allt vanligare skjutningarna för att skydda personal och patienter. Vakter anställda på akutmottagningar inklusive skottsäkert glas. och flyktvägar för personalen. Sjukhus som måste bevakas av krigsutrustad polis

Lärare, vårdpersonal och radiopratare med undermåliga kunskaper i Svenska

Ökning av antalet våldsbejakande Islamister enligt SÄPO med ett mycket stort mörkertal

Får och lamm som stjäls och halalslaktas

Invandrargäng som terroriserar och stör ordningen på svenska bibliotek

Spridning av den ovanliga sjukdomen bakteriell hjärnhinneinflammation meningitis där fem-femton procent som drabbas får bestående men eller avlider samt kraftig ökning av antalet HIV fall

Judehat med bl.a. attacker mot synagogor och där Judar tvingas fly städer som Malmö. Exempel: Under mer än fyra år av undervisning av nyanlända elever, mestadels från Mellanöstern, Afghanistan, Jemen, Etiopien och Somalia, har jag uppmärksammat en stor okunskap då det gäller judarna, staten Israel och Förintelsen. Denna okunskap kan leda till rädsla – och i värsta fall hat. Många elever har blivit “hjärntvättade” i sina hemländer om att judar är farliga och att man ska akta sig för dem.

Problem i kollektivtrafiken i områden som Rinkeby, Tensta och Bergsjön där inte ens väktare kan hantera situationen och det krävs poliseskort för att kunna garantera säkerheten. Samtidigt som man varit tvingade av säkerhetsskäl att låta folk som vägrar att betala åka gratis

Hot mot målsäganden och vittnen i svenska domstolar

Fördubbling av antalet anmälningar om hot och våld i skolan

Beskjutning av flerfamiljshus med automatvapen bl.a. i Västerås.

Förskolebarn som retas och mobbas för att dom äter fläskkött eller inte bär sjal inklusive inställda Luciafiranden

Tunnelbanestationer där biljettkontrollanter och ordningsvakter inte får arbeta utan understöd av polis på grund av en alltför allvarlig hotbild

Ökning av misstänkt penningtvätt och finansiering av terrorism.

Dramatisk ökning av skolbränder där Sverige är ledande i världen,

Dramatisk ökning av fysiskt våld och hot i landets skolor. Förekomst av sexuella trakasserier i skolorna.

Andra länder (Kina, Italien och UK) som utfärdar resevarningar för Sverige på grund av risk för terroristattentat, väpnat våld och sexualbrott.

Slutligen närmare en miljon lågintelligenta, lågutbildade och lågkompetenta dysfunktionella muslimska migranter som lever på skattefinansierade bidrag och inte kommer i riktigt arbete på 15 – 20 år. Går in i pensionsåldern så småningom utan att ha betalt in till pensionssystemet. Det kommer att kräva nya reformer/försämringar av pensionssystemet.

 

Källor: Genomgång under en längre tid av vanliga svenska media, främst Aftonbladet, Expressen, DN och SVD samt SVT

 

Ett svar to “MÅNGKULTURENS VÄLSIGNELSER!”

  1. JAN BJÖRKLUND – EN SVENSK DON QUIJOTE SOM FÄKTAR MOT VÄDERKVARNAR | lennart waaras blogg Says:

    […] Det faktiska hotet mot Sverige idag och decenniet framöver är massmigrationen av muslimer som hotar Sverige socialt, politiskt och ekonomiskt. Från MENA (Mellanöster o Nordafrika) har närmare 1 miljon lågintelligenta, lågutbildade, lågkompetenta, våldsbenägna och dysfunktionella muslimer kommit till Sverige. Se vad de redan idag ställer till med! Inkompatibla med svensk kultur, gängkriminalitet, systematiska våldtäkter, pedofili, månggifte, barnäktenskap, omskärelse av flickor och pojkar, etc. Se min lista under: https://lennartwaara.com/2019/01/22/mangkulturens-valsignelser-en-presentation/ […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: