FROM BAD TO WORSE – STEFAN LÖFVENS NYA REGERING!

Sveriges I särklass farligaste parti MP utmärker sig igen! Efter Alice Bah Kuhnke trodde man inte att det kunde bli värre. Det kunde det. Amanda Lind känd som kommunalrådet i Härnösand som köpte världens sannolikt dyraste cykelställ för tolv cyklar valdes av Stefan Löfven som kulturminister utan något ådagalagt intresse eller kunskap. Som vanligt alltså! Lind börjar sin ministerkarriär med att hylla islamisten Mehmet Kaplan som avpolletterades 2016 från Rosenbad efter att ha hyllat turkiska islamister och ätit en middag med de fascistiska Grå Vargarna. Svenska Kommittén mot antisemitism reagerade omedelbart med kritik. Flera andra var kritiska mot Lindsdemokratisyn!

Samtliga kulturchefer för SVD, DN, Aftonbladet och GP ifrågasätter valet av Amanda Lind. DN ser utnämningen som en ”provokation” och Aftonbladet var ”otroligt besviken.”

Jämställdhetsminister Åsa Lindhagens meriter som socialborgarråd i Stockholm var att ge alla illegala migranter försörjningsstöd. Således slösa med skattebetalarnas pengar! Lindhagen tog  vidare ensam beslutet att ge islamisterna i Islamic Relief 300 000 kr till ett illegalt flyktingboende. Islamic Relief är associerade med Muslimska Brödraskapet och terrorklassade i Storbritannien.  Islamic Relief är nära lierat med MP. Än en gång visar det sig hur nära lierade muslimska islamister är med Miljöpartiet! Det är verkligen oroande att de nu sitter i Löfvens regering och kan påverka migrantpolitiken!

Amanda Lind – minister i Löfvens regering – fortsätter nu (22.1.2018) sina omdömeslösa kommentarer kring islamisten Mehmet Kaplan med att säga: ”Han är en del av vår historia! Oh yes, det är ju just det som är problemet” MP:s svårigheter att hålla rent mot islamister och deras organisationer. Händer gång efter annan! Islamic Relief som är när allierat med MP är terrorstämplat i UK!

Kulturministern Amanda Lind vill satsa än mer skattepengar på s.k kulturarbetare i form av ledighet för barn och semester etc. Varför i hela fríden skall jag med min skatt finansiera kulturarbetare som inte kan sälja sina alster. Alla andra som producerar för en marknad får leva på vad de säljer. I annat fall konkurs eller annan verksamhet. Kulturarbetare (vadå arbetare?) kan ropa på bidrag om de inte klarar sig på sina ointressanta alster. Varför? Typiskt kommunistiskt/socialistiskt tänkande!

 

NÅGRA KOMMENTARER KRING AMANDA LIND.

Jan Scherman, medieprofil:

* ”Utnämningen av Lind är en så negativ överraskning att den blir direkt provocerande.”

 

Åsa Linderborg, kulturchef Aftonbladet:

* ”Med valet av Amanda Lind tycks Socialdemokraterna för evigt ha släppt kulturpolitiken. Det är ett strategiskt misstag av Stefan Löfven, men också en provokation mot alla oss som anser att kultur och media kräver kunskap, intellektualitet och nyfikenhet.”

 

Lisa Irenius, kulturchef SvD:

* ”Det bådar inte gott, och det gör inte heller hennes väl snäva kulturella intressesfär: framför allt serier, rollspel och blockflöjt, att döma av tidigare intervjuer. En kulturminister behöver en bred bildning och ett intellektuellt förhållningssätt till kultur och samtid.”

 

Björn Wiman, kulturchef DN:

* ”Ny kultur- och demokratiminister blir Miljöpartiets partisekreterare Amanda Lind – både en skräll och en besvikelse för oss som trodde att den nya regeringen skulle ge kulturfrågorna en fastare förankring i en både politiskt och idémässigt turbulent tid.”

 

Björn Werner, kulturchef GP:

* ”Tyvärr är det bara Sverigedemokraterna som tar kulturpolitiken på allvar i Sverige. Det står klart efter dagens regeringsförklaring och utnämnande av Amanda Lind (MP) till kultur- och demokratiminister.”

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: