INSLAG I STATSRADIONS P1 OM UNGA MIGRANTER I UPPSALA SOM TAFSAR PÅ UNGA FLICKOR.

Radions P1 hade idag 11.3.2019 ett inslag kring UNT:s artiklar om unga muslimska invandrarmän som ofredar och tafsar på etniskt svenska flickor. Det sades uttryckligen i inslaget att det handlade om migranter från bl.a. Afghanistan. Det är ett framsteg att också statsradion nu tar bladet från munnen och talar sanning i denna fråga!

Två nya PK ideologiska ”försvarslinjer” kunde dock noteras. Den första var att det endast var ”en liten klick som gjorde det och som förstörde för hela den skötsamma gruppen som bara vill klara sina studier och skaffa ett arbete.”

Blå dunster åter igen! Tro det den som vill!  Ofredande och tafsandet är brett förekommande i den aktuella gruppen och sker i alla större orter där det finns horder av dessa unga muslimska män, tidigare kallade ”ensamkommande barn” tills det inte höll längre. Rapporteras från både Västerås och Örebro. Det mest sannolika är att beteendet är strukturellt och kulturellt inneboende i gruppen afghanska unga män!

Många av de 9000 afghaner som fick stanna för studier som ett resultat av ett riksdagsbeslut av S, MP och C klarar inte sina studier och några kommer inte ens till lektioner. Den senaste uppgift jag har tillgång till visar att 0,4 (noll komma fyra) procent av de som startade gymnasieutbildning 2011 hade klarat sig med godkänt tre år senare 2014. Det är ju inte begåvningsreserven som kommit hit.

Den andra linjen var att inte alls gå in på den verkliga orsaken, även om en massa mumbo jumbo orsaker presenterades. Den verkliga orsaken är det politiska beslutet av S. MP och C att låta 9 000 afghaner som fått avslag på sin asylansökan (de ljög om ålder och ursprung och hade kastat sina dokument) stanna i Sverige till en kostnad för skattebetalarna på mellan 6 och 9 miljarder per år! Det som UNT skrivit om är endast en av de sociala konsekvenser som etniska svenskar får betala som ett resultat av det politiska beslutet.

Ett svar to “INSLAG I STATSRADIONS P1 OM UNGA MIGRANTER I UPPSALA SOM TAFSAR PÅ UNGA FLICKOR.”

  1. Lars Tyskling Says:

    Jo, det är så att mycket få i den här gruppen klarar att gå ut gymnasiet med godkända betyg. Det är ingen som kan förneka det. Många står och stampar på en nivå motsvarande lågstadiet eller mellanstadiet efter flera år i landet. Många kommer med en i det närmaste obefintlig utbildning i bagaget. Jag har jobbat som lärare för den här gruppen, så detta är ingenting jag bara läst mig till. En del lektionstid var vi tvungna att använda till undervisning hur man umgås med tjejer, då det i hemlandet över huvud taget inte hade någon kontakt med tjejer utanför den egna familjen. Många som är ute och svamlar i debatten har inte en aning om vilken djup kulturell klyfta det finns mellan konservativa muslimska länder som Afghanistan och Sverige. Och vilken avgrundsdjup skillnad det är mellan ländernas undervisningssystem och utbildningsnivå. Det går att säga mer i denna fråga, men jag stannar där. Statistik finns att tillgå för den som anstränger sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: