EPP:S KRAV PÅ ORBAN: SLÄPP IN SOROS´ UNIVERSITET I UNGERN.

 

EPP:s kandidat till ordförandeposten i EU-kommissionen, den tyske kristdemokraten Manfred Weber, ställer ultimatum till Ungerns Viktor Orbán. Orbáns parti hotas av uteslutning ur EU-gruppen EPP. Orsak: Vaga anklagelser om ”antisemitiska undertoner” i kampanjplakat mot vänstermiljardären George Soros och EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker. I Sverige har Moderaterna och Kristdemokraterna, sorgligt nog, ställt sig bakom uteslutningen.

Den ungerske ledaren har avfärdat anklagelserna, dels eftersom han är nära vän med Israel, dels för att han stoppat antisemitismen i Ungern, medan däremot Västeuropa, enligt Orbán, har importerat antisemitism genom sin muslimska massinvandring. Ett korrekt konstaterande vi också erfar i Sverige, i synnerhet i Malmö.

Manfred Weber kräver en ursäkt till alla EPP-partier, att Ungerns EU-kritiska kampanjer permanent stoppas samt att Ungern ”förnyar statligt stöd till Centraleuropeiska universitetet att stanna i Budskapet”, skriver Reuters. Av det kravet framgår med all tydlighet i vems intressen EU-parlamentet och EPP går och vem som styr i bakgrunden. Det kravet var i säck innan det kom i påse!

Centraleuropeiska universitetet, CEU, är ett kulturmarxistiskt universitet som grundades av George Sorosoch som genom nya regler tvingades ut ur Ungern förra året. Viktor Orbáns regering ser universitetet som en fientlig utländsk aktör med syfte att försöka påverka den ungerska politiken. Soros har av Ungern upprepade gånger anklagats för att försöka fylla landet med invandrare.

Det är viktigt för Sverige att Viktor Orban står emot och avvisar kraven. Varför släppa in en femte kolonn i landet styrd av den destruktiva globalisten George Soros – en Quisling – för att söndra Ungern på samma sätt som globalisterna medvetet söndrar Sverige med massinvandring av dysfynktionella muslimer och en identitetspolitisk ideologi som förstör universiteten med pesudovetenskapen genusforskning; ett allmänt utbildningssystem inriktat på allt annat än grundläggande kunskapsinhämtning; en barnomsorg där man förstör pojkars normala uppfattning, lekar och intressen med dockor och annan feminist-sörja med förvirrad personlig könsuppfattning som följd; man förstör normala familjerelationer och normala könsroller och könsrelationer och skapar degenering och förfall. Den svenska nationen och den etniske svensken är hotad. Hoppet står bl.a. till Viktor Orban och Ungern som exempel för hela Europa!

 

Lämna en kommentar