FAKE NEWS GENOM UTELÄMNANDEN!

Utelämnande nummer ett! Knivdådet i Manchester med fyra svårt skadade betraktas som ett terrorbrott i UK! Dådet har rapporterats i svenska PK-media. Vad ingen rapporterat – efter en snabb kontroll av nyhetsukaserna – är att terroristen var just muslim.  Muslimen ropade ”Gud är stor” (Allahu Akbar) när han stack kniven i oskyldiga medmänniskor.  Intressant ”religion” islam som markerar Guds storhet med att knivmörda människor helt slumpartat!

Utelämnande nummer två. Det rapporteras om att ungdomar (som om det var etniska svenskar) skjutit med raketer mot polis och andra samhällspersoner.Ingenstans sägs det at det är ungdomar från den muslimska diasporan (från vissa specifika länder) som ägnar sig åt detta!

Är detta fake news? Eller vad?

3 svar to “FAKE NEWS GENOM UTELÄMNANDEN!”

 1. Lars Tyskling Says:

  Jo, det är fake news. Relevanta fakta ska redovisas. Det är relevant att berätta att ofoget att skjuta raketer på folk inte är någon svensk tradition utan praktiseras av en specifik grupp människor. Nu förstår folk detta i alla fall, troligtvis varje person i hela riket. Det gör medias hållning löjeväckande. Fakta måste presenteras så att händelsen blir begriplig och såtts in i ett sammanhang. Minns ni förresten det vansinniga upptåget med raketbeskjutning på Möllevångstorget i Malmö, där polisen åkte runt och ingenting gjorde för att stoppa eländet. Alla som såg det klippet på nätet kan missförstå sammanhangen. Medan media mörkar. Samma media som förvånat konstaterar att allt färre vill köpa deras produkter. Kom ut ur vänsterbubblan och tala klartext om viktiga händelser, så skulle det gå mycket bättre.

 2. Lennart Waara Says:

  Instämmer till fullo i din analys Lars. Särskilt viktigt är påpekandet att alla i Sverige ändock vet vilka som är förövare och att det gör medias hållning än löjligare!

 3. what is webp format Says:

  convert jpg to webp website

  FAKE NEWS GENOM UTELÄMNANDEN! | lennart waaras blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: