FAKE NEWS I PK-MEDIA!

 

Det första exemplet handlar om det barn från Guatemala som påstås ha dött under Gränspolisens förvar. De rubrikerna har löpt jorden runt från CNN, Washington Post och till svenska PK-media som DN, statstelevisionen och SvD.

Sanningen granskad  – vilket flera reprorar har gjort i efterhand – är en helt annan. Men väldigt få har brytt sig om att ta reda på fakta! Propagandistiska inslag och lögner rättfärdigas med att man kommer åt president Donald Trump!

https://www.youtube.com/watch?v=LhMkYfv0j40

Det andra exemplet handlar om en dysfunktionell familj som utnyttjar ett barn som inte går i skolan och som indoktrineras att säga olika klimatalarmistiska saker. PK-media hakar på och ljuger hejdlöst som exempelvis statstelevisionen. Hur såg det egentligen ut när ”superstjärnan” talade? Svaret är: för en tom lokal och tomma stolar! SVT medger också nu att det var så och att man inte visade det utan lätt tittarna tro att lokalen var full av lyssnare!

https://samnytt.se/statstelevisionen-i-fake-news-offensiv-greta-thunberg-talade-infor-tomma-stolar-pa-klimatmotet/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: