TILL ALLA ER SOM HAR NAIVA FÖRESTÄLLNINGAR OM DE AFGANSKA UNGA MÄN SOM LJÖG SIG IN I LANDET MED FALSKA IDENTITETER OCH ÅLDRAR.

De var 9 000 sådana som den socialdemokratiska regeringen med Stefan Löfven i spetsen och med stöd av centerpartiets Annie Lööf beslutade skulle få uppehållstillstånd i Sverige om de skrev in sig för studier. Kostnad mellan 6 – 9 miljarder per år!

Nu är de kraftigt överrepresenterade i våldtäktsstatistiken mot både unga flickor och pojkar.

Bakgrunden till deras beteenden är deras kultur och syn på flickor och kvinnor utmärkt beskrivna av Magda Gad i en reportageserie från Afghanistan.

LÄS MAGDA GADS ARTIKELSERIE I EXPRESSEN. EN ÖGONÖPPNARE!

Det är helt outhärdlig läsning och visar bortom varje rimligt tvivel hur inkompatibla de afghanska männen är med Sverige och etniska svenskars syn på flickor och kvinnor.

Flickor som är 10 år säljs till 60 åriga män och våldtas sedan med svärmors bistånd i ett s.k. äktenskap. Små flickor säljs, sannolikt till pedofiler! För att föräldrarna behöver pengar!?!? Kvinnors utseende förstörs med syra om de är olydiga och inte vill bli våldtagna gång efter annan.

VAR FINNS DE SVENSKA FEMINISTERNA MED GUDRUN SCHYMAN I SPETSEN? DERAS PERVERSA OCH ANSVARSLÖSA SYN ÄR ATT ALLA MÄN ÄR LIKADANA!

HIT HAR GENUS ”FORSKNINGEN” PÅ UNIVERSITETEN FÖRT OSS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: