BOTTEN ÄR INTE NÅDD!

Sverige har inte nått botten. Det kommer att bli värre socialt, ekonomiskt och politiskt med den bakgrund du tar upp! Själv tror jag på en vändning på allvar om fem till tio år innan de svenska medborgarna tröttnar på vanstyret och sätter stopp. Sätter stopp för migrationen av dysfunktionella muslimer och börjar skicka tillbaka de som inte sköter sig eller skaffar egen försörjning eller tagit sig hit på falska premisser. Gränsen för vad de offentliga budgetarna tål är redan nådd med samlade offentliga kostnader på mellan 150 – 225 miljarder per år! Kommunala skattehöjningar på fem kronor eller mer (redan ett faktum i flera kommuner) kommer de närmaste åren enligt mina kalkyler. Försämringar av den offentliga servicen exempelvis vården kommer. En nerdragning av barnbidraget börjar nu diskuteras, men man låstas som att det är av andra skäl. En ”reformering” av pensionssystemet måste komma. När de muslimska migranter som aldrig försörjt sig, utan levt på skattefinansierade bidrag och inte betalt in en enda krona till pensionsfonderna, kommer i pensionsålder så ansträngs pensionssystemet till bristningsgränsen. Fortfarande finns politiker (kolla med dem i din närhet) som tror att migranterna som grupp kommer att lämna ett nettobidrag trots att ALL forskning i Sverige visar att så inte kommer att bli fallet de närmaste 20 åren! Migranterna som grupp är och förblir inom överblickbar tid en nettokostnad för skattekollektivet. De som kommer är dessutom lågkompetenta, lågutbildade och har en dysfunktionell kultur med sig. Douglas Murray skrev den över hela världen (nåja, den västerländska) hyllade boken ”The Strange Death of Europe.” Läs den alla som fortfarande tror på att det som händer är av godo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: