OM ATT SILA MYGG OCH SVÄLJA KAMELER. DEL II.

Är det inte dags att någon seriöst granskar Wolodarski DN:s journalistiska praxis och moral?

Den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali, född i Iran, har i samband med ett besök på en skyttebana låtit sig fotograferas med ett vapen och twittrat ut bilden! För det har han löpt gatlopp i media – inklusive DN – med hysteriskt upprörda tonfall från skribenter och journalister!

Men vad händer på Wolodarskis DN utan att någon – förutom alternativmedia – granskar frågan.

DN har en motorredaktör som heter Jacques Wallner. Som medlem i vänsterextrema Syndikalisterna knivhögg Dagens Nyheters motorredaktör Jacques Wallner en man utanför en restaurang i Stockholm som han – felaktigt skulle det senare visa sig – trodde var nazist.

Syndikalisten Jacques Wallner hamnade i mars 1982 i gräl med 21-årige Magnus Nordenmark på Berns salonger i Stockholm. När Nordenmark stod utanför och väntade på en taxi angreps han av Wallner, som högg ihjäl honom med fem knivhugg för att ”lära honom en läxa”.

Vänsterextremisten Jacques Wallner dödade Magnus Nordenmark med fem knivhugg eftersom han trodde att mannen nazist!

Ursäktar det dådet? Om han varit nazist hade det då varit tillåtet att döda honom med fem knivhugg? Var har vi då hamnat?

För dådet dömdes Wallner, efter att ha fått stort stöd i (MSM) media, för ”vållande till annans död” och släpptes efter nio månader. Något år senare satt han i TV-soffan hos kommunisten och mångmiljonären Robert Aschberg och idag är han motorredaktör på DN

Wallner är idag aktiv medlem i DN:s skytteklubb och vapentränar på tidningens skjutbana. Ett förhållande som kritiseras av skytteklubbens styrelse som inte känt till motorredaktörens grovt kriminella bakgrund.

Frågan har blivit aktuell i spåren efter den kritik som ledande politiker och Jeanette Gustafsdotter (vd för Tidningsutgivarna där DN är tongivande) riktat mot att Hanif Bali twittrat ut vapenbilden från en skytteklubb. PK-medierna har hysteriskt och oseriöst – det måste sägas – hävdat att sådana bilder kan uppmuntra till våld mot journalister!?

Gustafsdotter begärde med anledning av Balis bild ett krissamtal med Ulf Kristersson, som emellertid delegerade mötet till en högre tjänsteman i partiet.

Hur ser Wolodarski DN och MSM på att en journalist som är dömd för ett grovt våldsbrott tillåts vapenträna i den egna tidningens skytteklubb?

Så silar Wolodarski DN och övriga MSM mygg och sväljer kameler!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: