EXTREMVÄNSTERN OCH DEMOKRATIN

Vänstern i form av kommunister, socialister och s.k. ”autonoma grupper” har aldrig respekterat den representativa demokratin. De respekterar bara dem som delar deras uppfattningar och socialistiska ideologi. De som har avvikande åsikter och politiska uppfattningar anser sig vänsteraktivisterna ha rätt att störa och ge sig på med våld!

Just idag är det tydligare än någonsin.

Socialistiska aktivister stör valmöten för Sverigedemokraterna (SD) och Alternativ för Sverige (AFS) med ägg- och tomatkastning, skrik, megafoner och bråk men också med rena överfall och slagsmål. Två riksdagskandidater för AFS och en polis blev misshandlade i Uddevalla av vänsterns huliganer.

Tänk er, som exempel, det motsatta att extremhögern hade stört ett vänsterparti som S eller V. Statsministern hade uttalat sig om hur ”oacceptabelt” det var och ropat på förbud. Inget sådant hörs när vänsterns extremister ger sig på SD och AFS. Statsminister Löfven tiger nu som muren i likhet med övriga i det gängse partiledargänget!

I Sveriges Radio skildrades händelsen så att man fick ett intryck av att det var AFS som var den skyldiga parten. I Rapport ikväll nämndes ingenting om vänsteraktivisternas attacker på andras valmöten.

Däremot hade Rapport ett flera minuter långt inslag från Chemnitz i Tyskland, med reporter på plats, som handlade om massiva demonstrationer mot migranter! Demonstrationerna sker efter ett mord för några dagar sedan som förövats av migranter. Reportern rapporterade i direktsändning att det ropats ord ”med eko från 30-talet.” Vidare hade Rapport ikväll ett inslag med SÄPO om desinformation på sociala medier inför valet. SÄPO kunde dock inte kunde peka på något konkret eller någon avsändare.

För den intresserade som själv vill undersöka saken med vänsterhuliganernas attacker på ex. AFS finns hela förloppet filmat och kan ses på nätet.

Ett svar to “EXTREMVÄNSTERN OCH DEMOKRATIN”

  1. Jan Östman Says:

    När man väl har nått den kritiska punkt där det etablerade sk. narrativet krackelerat, antingen genom egna iakttagelser och erfarenheter, eller fördjupad information, är den allestädes närvarande indoktrineringen omöjlig att ignorera.
    Eller för att uttrycka det som Marianne Alopaeus gjorde i boken ”Drabbad av Sverige” från 1983;
    ”Den offentliga lögnen i Sverige är att det inte finns en offentlig lögn”
    Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: