EN OMSKAKANDE UPPLEVELSE!

Igår på ICA Maxi. Bredvid mig i glassbaren sitter två av de ruggigaste typer jag någonsin sett. Av språk och utseende att döma zigenare! Bland oss som satt där i glassbaren spreds en mycket obehaglig och obekväm stämning. Männen i 30 års åldern utstrålade kriminalitet och farlighet!

När de gick lämnade de naturligtvis en sörja på bordet efter sig. Vid utgången stannade de en kort stund vid den sittande tiggaren. Vad som utspelade sig där vet jag inte! Efter en kort stund gick de vidare och försvann på parkeringen.

Bredvid mig vid bordet en äldre dam. Vi tittade i tysthet på varandra! Hon tog fram sin tygkasse och vek upp kanten! Där på insidan satt en liten blå knapp med texten ”Heja Jimmy”! ”Jag har varit sosse”, sade hon! Vi tittade länge på varandra igen! Vi sade inget mer, sedan gick hon.

Hela detta förlopp säger något väsentligt om Sverige idag! Frågan är vad?

Ett svar to “EN OMSKAKANDE UPPLEVELSE!”

  1. Jan Östman Says:

    Kanske upplevde du den där skakningen på nedre däck, vilken förebådar det stora skalvet som inom kort kommer att skaka om Sverige.
    Daniel Suhonen bekänner i ett inslag i Kvartal att han har känningar om en politisk jordbävning den 9 september.
    Jag utgår från att han inte primärt föreställer lagförslag om könsneutrala offentliga toaletter som ett resultat av valet.
    Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: