MER AV ISABELLA LÖVIN PÅ SVT!

Vice statsministern och språkröret MP Isabella Lövin intervjuades av Belinda Olsson på SVT i Almedalen. Det var en utmärkt intervju med en lysande Isabella Lövin!

Belinda Olsson redaktion hade förberett sig! Touch wood! De hade målat upp en diesel pickup och ställde på bordet. Isabella Lövin låtsades först inte känna igen den. Belinda Olsson påpekade att det var en av deras bilar!

Javisst ja. Min man har en sådan för att köra sten, han är konstnär! Han har sagt att han inte kör mer än 300 mil med den!

Belinda Olsson påpekade att det är en diesel! Inget tydligt svar!

Nu går ju allt att kontrollera! Vilket också alternativ media (inte MSM) gjort!
Pickupen köptes – enligt dessa uppgifter – 2006 och har gått 14 000 mil sedan dess. Ett snitt per år på långt över 300 mil som vice statsminister Isabella Lövin påstod!

Vad mer är, det finns sex fordon – inkl en släpvagn – registrerade på Isabella Lövins adress! Släpvagnen kan också användas för körning av sten av konstnären!

I uppföljningen av Belinda Olssons intervju togs Isabella Lövins långväga semesterflygresor upp. Isabella Lövin mumlade något obegripligt ursäktande till svar!

Intervjun som uppenbarligen förberetts noga av SVTs redaktion är redan en av VALRÖRELSENS KLASSIKER. Kolla hur den trendar på nätet!

Jag ser gärna flera sådana intervjuer med vice statsminister Isabella Lövin. Underhållningsvärdet är stort men framförallt så kanske intervjun bidrar till att vi efter valet slipper de socialt, politiskt och nationalekonomisk skadliga och farliga MP i riksdag och regering i framtiden.

Vice statsminister Isabella Lövin är en intressant person i sin naivitet! Hon har på sitt twitterkonto idag (11.7.18) lagt ut en bild på en jättesten som hennes man arbetat med. Uppenbarligen i den fåfänga förhoppningen att vi alla skall förstå att de behöver sin Ranger pickup! Det är bara det – som någon påpassligt kollat – att pickupen endast lastar några hundra kilo! Långt ifrån den stenbumling hon valt att posera bredvid! Det här blir bara bättre och bättre!

Vi hoppas på mer från vice statsministern Isabella Lövin! Keep on coming Isabella!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: