HUR DESPERAT ÄR DEN SOCIALDEMOKRATISKA REGERINGEN?

Socialdemokraterna tappar stort till Sverigedemokraterna i synnerhet inom LO-kollektivet. Det finns naturligtvis socio-politiska orsaker till den trenden. Sannolikt är en orsak det kaos den muslimska massmigrationen förorsakat samhället inom skolan, sjukvården, kriminaliteten och våldtäkterna. Med miljardkostnader för skattebetalarna som konsekvens! Istället för att analysera bakgrund och orsak till den politiska överströmningen av arbetarväljare så tar man nu till demokratiskt märkliga – to say the least – argument.

”Röstar man på brexit då får man brexit, röstar man på Donald Trump då får man Donald Trump och röstar man på Jimmie Åkesson, ja, då riskerar han att bli statsminister,” säger Magdalena Andersson.

Tar hon inte ut Sverigedemokraternas ev. framgångar i valet i förtid?

Statsminister Stefan Löfven menar i sin tur att man inte ska missnöjesrösta, utan i stället ta ställning för ett parti som man tror är bäst för sin egen framtid.
– Det är det rösten ska användas till. Det finns ingen ångervecka i val, säger han.

Tänk om – hemska tanke – det finns väjare som på allvar, sakligt och övertänkt gör analysen att det är bättre för dem och för Sverige om den socialdemokratiska politiken i synnerhet migrationspolitiken stoppas!

Justitieminister Morgan Johansson (S) framhåller att det är ”självklart” att medborgare har ett ansvar i valbåset.
– Det är något som man inte kan ta lätt på, det är något som får betydelse för lång tid framöver. Inte bara för en själv, utan också för ens barn och hela landet. Så att rösta är ett av de viktigaste besluten som en medborgare tar och det tycker jag att man ska ta på allvar, säger han.

Uppenbarligen menar Morgan Johansson att man tar valet på allvar bara om man röstar på socialdemokraterna! Hur inkrökt och inskränkt är egentligen hans uppfattning?

Även Stefan Löfvens planeringschef i Statsrådsberedningen, Wille Birksten, har berört frågan.

” Det är ej konstigt att vara arg på politiker & missnöjd med migrationspolitiken, men i slutändan måste man ändå ta ansvar för hur man röstar. Proteströst är OK för barn i trotsåldern, vuxna tar ansvar för sina handlingar”.

Magnifikt i sin övermaga antidemokratiska attityd! Häpp, häpp!

Ett svar to “HUR DESPERAT ÄR DEN SOCIALDEMOKRATISKA REGERINGEN?”

  1. Lars Tyskling Says:

    När argumenten tagit slut ska vi väljare skrämmas att rösta rätt. Det kommer dock inte att fungera i en situation där väljarna är trötta på att hunsas av politiker, som tävlar om att tala om för folk hur fel de har, hur fel de lever och hur dumma de är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: