SVERIGE HAR SITT CHICAGO!

Malmö är nu vad Chicago var på 1920-30-talet! Staden präglas av gänguppgörelser, krig mellan olika nationella migrantgäng, mord och dödsskjutningar på offentliga platser!

I den internationella pressen är Malmö omskrivet och ökänt som ett av världens värsta städer vad avser gängmord och våldtäkter! Malmö nämns som avskräckande exempel i internationella debatter på vart utvecklingen kan ta vägen!

Morgan Johansson ansvarig minister uttalar nu sig med anledning av de senaste gängmorden med tre döda och fyra svårt skadade! Ministern är ”frustrerad och oroad”! Men vad gör han år saken? Han är ansvarig i den regering som FAKTISKT SKAPAT detta med den stora migrationen från dysfunktionella nationer och samhällen. Big media skriver inte vilka det är som begår dessa brott! Alla vet ändå!

Malmös politiska ledning (S) har låtit staden utvecklas till ett mellanting mellan Lilla Kalifatet och Chicago!

Malmös socialdemokratiska styre berömmer sig av att ha en ekonomi i balans. Då skall alla veta att det beror på att vi skattebetalare i resten av Sverige skickar 6 miljarder kronor varje år till Malmös kommunala verksamhet. Utan det bidraget skulle Malmö gå i konkurs!

Hur länge skall den monumentala misskötseln av Malmö fortsätta? Det är dags att sätta Malmö under tvångsförvaltning och att de som ingår i de kriminella gängen samlas in, döms och repatrieras!

Det räcker nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: