HUR SKALL VI SE PÅ ISLAM?

Islam är många olika saker samtidigt men islam går också att sammanfatta till sin huvudkärna. Det skall jag göra i denna korta text!

Islam kan för analysens skull sägas ha fyra huvuddelar.

För det första. Texterna! De utgörs av Koranen och de s.k. hadditherna.
Koranen är den enda heliga skrift som har anspråk på att vara dikterad direkt av Gud med Muhammed som mottagare. Nya testamentet är t. ex. skriven av Jesu apostlar ca 30 – 50 år efter Jesu korsfästelse och redogör för apostlarnas erfarenheter av att ha vandrat vid Jesu sida och tagit del av Jesu lära. Detsamma gäller buddhismens skrifter som är skrivna i efter hand av dem som följde Buddha under hans vandringar i livet.

Koranens suror innehåller ett övermått av våld mot oliktänkare och otrogna. De våldsamma surorna är i majoritet till antalet i Koranen och följs ibland av mer kärleksfulla budskap. Läs Koranen själv och se efter!

Hadditherna är än värre! De innehåller inte direkt något kärleksbudskap till homosexuella, kvinnor eller oliktänkande!

För det andra. Till texterna kommer profeten Muhammeds verksamhet som krigare, warlord, religionsstiftare, med månggifte och en man som systematiskt våldtog en 9-årig flicka. Muhammed mördade oppositionella vid flera tillfällen (med halshuggning, se där daesh förebild) och halshögg dessutom 2000 judar efter att ha vunnit ett slag över dem och tog fruar och barn som konkubiner!

Muhammed var helt enkelt inte någon Buddha eller Jesus i sitt leverne och som religiös förebild.

Jag är kristen och bekänner mig till den kristna Guden sådan han framträder i Nya Testamentet! Om jag träffade på en Abrahamitisk religion för första gången i form av Koranen och Muhammeds verksamhet och på allvar trodde att detta var budskapet från Gud så skulle jag definitivt bli en stridande ateist.

För det tredje. Sharia, som är en uppsättning ”lagar” och regler som en muslim skall leva efter. Den som bryter mot dessa regler och lagar ställs inför en sharia-domstol. Det förekommer redan i våra muslimska enklaver i förorterna. Moralpoliser vaktar i de muslimska enklaverna. Muslimska föräldrar ringer dagis och ber personalen kontrollera att deras små flickebarn har slöjan på! Personalen kontrollerar!  Det finnas också exempel på imamer som vill att muslimer inte skall dömas i domstol efter svensk lag utan i muslimska shariadomstolar. För bara några månader sedan rapporterade media om centerpartister som i svensk domstol dömde efter sharialagar!

Punkt 1 – 3 visar bortom rimligt tvivel att islam inte är en fridfull religion. Trots vad våra politiska ledare i Europa försäkrar oss! Så sent som 2010 erkände Angela Merkel att integrationen av migranter misslyckats och misslyckats fullständigt. Därefter har hon och andra inkl. Fredrik Ruinfält och Stefan Löfven svängt 180 grader och släppt in en massiv muslimsk migration. Varför? Det frågar jag mig hela tiden? Varför? I vems intresse?

För det fjärde. De vanliga muslimerna. I denna grupp finns betydande inslag i våra muslimska enklaver och moskéer av islamister och förespråkare av religiöst våld och sympatier/stöd/deltagande i muslimsk terrorism.

Men, det finns också ett fåtal och tyvärr svaga förespråkare för en reformerad islam. Problemet med reformerad islam är att den historiskt, där den förekommit, alltid utrotats! Frågan är om det finns ett hopp i denna del och vad som i så fall krävs idag för att det hela inte skall gå riktigt illa kommande år!

Vad gör Sveriges regering och riksdag efter den dödliga muslimska terroristen Akhmat Akhilov för att minska riskerna för nya muslimska terrorattacker? Sådana lär komma! Diskussionen har huvudsakligen handlat om större och tyngre betonggrisar på Drottninggatan i Stockholm. Hur hindrar det nya muslimska terroristdåd? Vilka politiska och administrativa åtgärder vidtages? Regeringen förefaller faktiskt i denna ödesfråga helt handlingsförlamad!

När muslimska terrorister viftar med Koranen och skriker Allahu Akhbar så vet vi vad som gäller! Vi oroar oss inte för någon buddhistisk terrorism! Vi oroar oss inte för någon kristen terrorism! Vi oroar oss inte för någon judisk terrorism! Vi oroar oss för muslimsk terrorism!

Regeringen har med stöd av C beslutat att låta 9000 afghaner stanna i Sverige, Afghaner som varken var barn eller flyktingar när de ljög sig in i landet med falska legender! De kom inte ens från Afghanistan utan i stor utsträckning från Iran! De erhåller uppehållstillstånd om de anmäler sig till studier! Kostnad minst 6 miljarder kronor motsvarande en höjning av pensionerna med 1800 kronor i månaden för ca 275 000 fattigpensionärer. Men, minskar det juridiskt felaktiga beslutet risken för muslimska terroristdåd, skjutningar och våldtäkter? Nej! I internationell press beskrivs t.ex. Malmö som en av världens våldtäktsfarligaste städer!

Man kan fråga sig vart islamiseringen av Sverige kommer att föra oss?

Du kan stå på offentlig plats och säga något negativt och kritiskt, t.o.m. håna den kristna Guden. Du kan stå på offentlig plats och säga något negativt och kritiskt, t.o.m. håna den Judiska Guden! Vad händer om du står på offentlig plats och säger något negativt och kritiskt, eller hånar den muslimska Guden?

Jag är optimist av naturen men fakta kring den muslimska massmigrationen gör mig pessimistisk! För att inte säga, orolig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: