PUBLIC SERVICE OCH SAKLIGHET, OPARTISKHET OCH OBJEKTIVITET!

Allt detta har sedan länge skickats ut genom fönstret. Ni som fortfarande tror på SVT som neutralt, objektivt och sakligt! Hur länge skall ni lura er själva? Enligt senaste mätningen har fortfarande 39 procent stort förtroende för public service! Det är verkligen illa ställt att så många fortfarande låter sig politiskt duperas! Hur skall man förstå och analysera detta faktum?

En figur med namnet Bilbo Göransson har rekryterats som journalist på SVT sedan april 2017 (enl. egen CV uppgift på linkedin) för att bl.a. göra reportage om SD inför valet.

Det är bara det att Bilbo Göransson är en framstående vänsterextremist från Occupy Stockholm. Sök på youtube för ett klipp på BG när han talar för att ockupera i stort sett samtliga offentliga inrättningar i Stockholm! Han har fler vänsterextrema bedrifter på sitt CV. Sök på Google! Det här är som om SVT rekryterade en medlem från nynazistiska NMR för att göra reportage om Vänsterpartiet! Kan ni se det framför er?

Public service / Propagandacentralen visar sig igen – för vilken gång i ordningen – som just brist på objektivitet, saklighet och opartiskhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: