SVT/AKTUELLT MED KULTURNYHETERNA IDAG VAR MAKALÖST!

Idag gjorde propagandaministeriet Aktuellt sin plikt. Med utgångpunkt i en mycket ytlig ”undersökning” kring attacker mot moskéer gjordes ett mycket långt inslag.

Syfte var tydligt tvåfaldigt.

För det första att styra bort intresset från islamiseringen av Sverige. Se mina tidigare blogg texter för beskrivningar!

För det andra att ge socialdemokraterna rejält med utrymme för sin säregna problembeskrivning av den muslimska massinvandringen!

Bakgrunden är likaledes tvåfaldig.

För det första. Den i djupa folkliga led ökande misstänksamheten och kritiken mot massmigrationen och det muslimska genomslaget och inflytandet på riks- och lokalpolitik! I detalj dagligen rapporterat i media!

För det andra. Socialdemokraterna ligger dåligt till i opinionen och tappar framförallt till SD! Därför fick ”fake news producenten” Morgan Johansson ohämmat utbreda sig med regisserade och styrda frågor! Hotet ansågs komma från ”högerextrema och mörka krafter” vari inkluderades SD till skillnad från ”anständiga partier”! Något hot från muslimerna i förorterna ansågs inte finnas. Bilder visade tydligt den patriarkala strukturen men det kommenterades inte alls!

Se inslaget på SVT play! Bilda dig en egen uppfattning! Det här är en blivande klassiker och ett skolboksexempel på avdelning medvetet vinklad ”nyhet” med tydliga propagandistiska inslag!

Aktuellt avslutades med Kulturnyheterna där Jordan B Peterson sågades på ett märkligt sätt av en obskyr ”kritiker” som menade att JBP var en ”predikant som var dum i huvudet”! Se också det inslaget! Det är helt obetalbart! Värt att ladda ner och spara liksom minister Johanssons utläggningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: