LUFTEN BLIR ALLT LÄTTARE ATT ANDAS!

Jag skrev för några månader sedan om det hopp som väcktes om en nedrustning av kärnvapen och avspänning på den Koreanska halvön. Det ser verkligen nu ut som att det är precis vad president Donald Trump och Kim Jong Un kommit överens om. Vi avvaktar med stor spänning detaljerna i överenskommelsen! Den innebär i så fall geopolitisk avspänning vilket också i grunden är bra för Sverige. Samtal och diplomati är alltid att föredra men ibland kanske man måste visa styrka och beslutsamhet för att få till stånd reella samtal!

Nu väntar vi på att President Trump också börjar tala med och umgås diplomatiskt med president Putin med en ev åtföljande avspänning i vårt närområde.

Jag blir allt mer imponerad av president Donald J Trump. Först sänker han den globalistiska rikemansklubben G7 med att först kräva att också Putin skall delta och sedan lämna G7 mötet sargat och i upplösning med den barnsliga och narcissistiska Trudeau med brallorna nere. Gäller väl också Mutti Merkel! Utmärkt! Hoppas att G7.s saga nu är över! En globalismens stronghold mindre!

Sedan kommer president Trump – efter att först ha visat styrka – överens med Nordkoreas Kim Jong Un.

På vägen har president Trump lämnat det politiska skojet kring det s.k. klimathotet och Parisöverenskommelsen! Klimathotets proselyter i media och poltik och bland forskare blir allt mer ifrågasatta och under attack från andra seriösa klimatforskare! Det är bara en tidsfråga innan klimathotsideologin är passé! Redan framträder en stor grupp klimatforskare och skjuter påståenden om stigande temperaturer i sank!

I Sverige fortsätter big media att citera Trumps tweets och ägna sig åt Trump bashing! Underhållande är det! Men inte intellektuellt seriöst eller imponerande!

Kom inte och säg att det inte finns strimmor av hopp.

Till det internationella hopp som vaknar kommer den breda och tydligt växande insikten och oppositionen emot det svenska politiska skojeriet kring identitetspolitik, mångfalds jumbo jumbo, gender fanatismen, den extremistiska feminismen, samt den muslimska massmigrationens skrämmande konsekvenser för Sverige och svenskarna!

En regering havererar totalt inför våra ögon i realtid med en krackelerande socialdemokrati! Sorgligt att se det gamla pragmatiska statsbärande partiet som styrt Sverige på ett framgångsrikt sätt åtminstone fram till slutet av 1960-talet/början av 1970-talet. Med Olof Palme började raset politiskt med bl a övergången från en assimialtionspolitik till det politiska projektet mångfaldspolitik! Tänk att så totalt rasa ihop och lämna sina gamla traditioner och ståndpunkter! Jag har röstat S i många val! But, no more!

Snart går luften att andas! Propagandaministeriet på SVT blir också allt desperatare vilket syns i tydligt politiskt beställda vinklingar! Se Aktuellt senast igår 11 juni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: