ISLAMISERINGEN AV SVERIGE BLIR ALLT DJUPARE OCH ALLVARLIGARE.

Nu utreds på allvar av moderatsocialisterna under Kristersson och Strömmer om brännandet av en bok, Koranen, kan vara ”hets mot folkgrupp”. Rikspolitikerna i S och M, med tyst medgivande av SD, är beredda att tumma på yttrande-, mötes- och trycksfriheten för att tillfredsställa, ja vem? Det är djupt oroande att rikspolitikernas historiekunskap och samhälleliga grundsyn rörande värnet av våra demokratiska fri- och rättigheter är så svag, instabil och grund att den ses som en del av det politiska förhandlingstrymmet och den politiska taktiken.

Vad säger Jimmy Åkesson och SD om det! Tyst som i sju dövstumsinstitut!

Koranen är en bok skriven av människor, dikterad av en analfabet, bonde och handelsman som hävdar att en ärkeängel löpande gav honom budskap. För den som i likhet med undertecknad läst hela Koran så framstår den som ett sammelsurium av tankar, smått och stort och inte minst obehagligt detaljerade uppmaningar till brutalt våld som avhuggande av händer etcetera. Det mesta i Koranen är ett halvsmält plagiat från Gamla Testamentet. Det är en intressant och avslöjande iakttagelse vid läsningen av Koranen att när Muhammed (profeten) fick problem med någon eller några av sina hustrur så fick han genast ett budskap från ärkeängeln om hur han skulle förfara. Smått och stort, allt råd och dåd som fick plats i Koranen, denna fredens och fridens skrift. En bok dikterad av en krigsherre, pedofil (en av hans hustrur var 9 år gammal) och som högg huvudet av 2000 judar och tog deras kvinnor o barn som konkubiner dvs sexslavar.

Finns det verkligen inga gränser och spärrar för hur långt ner i socialt förfall och politiskt knäfall för islam och muslimerna Sveriges socialister under Magdalena Andersson och moderatsocialister under Ulf Kristersson vill gå under politisk och medial tystnad från ”oppositionen” i Åkessons SD? Vad gör vi andra som ser och förstår vad som sker just nu? Vi kan ju inte bara stillatigande åse Sveriges väg ner i det muslimska helvetet. Ordet valt med omsorg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: