FRÅN BONDEFÖRBUNDET VIA CENTERPARTIET TILL TURKEN I STAN

Centerpartiet hette en gång i tiden Bondeförbundet och stöddes av folk på landsbygden samt Sveriges bönder. På den tiden fanns det självägande bönder. Idag är jordbruket marginaliserat i termer av antal verksamma bönder och en industriverksamhet som drivs i bolagsform och indirekt ägs av bankerna via omfattande lån.

Partiet leddes på den tiden av riktiga hederliga män som Gunnar Hedlund och Torbjörn Fälldin.

Ett interregnum med Olof ”Tok Olle” Johansson och ”Det är jag som är Lennart” Daléus började föra partiet ut i marginalen

Sedan tog den korrupta kvinnomaffian med Maud Olofsson och Annie Lööf över och ledde partiet ner mot 5-6 procent.

Maud Olofsson var i genuin och ordrätt mening korrupt. Korrupt med mina och dina pengar! Förslösade skattebetalarnas pengar (med Fredrik Reinfeldts godkännande och Elsa Widding som varnade för affären) med köpet till rejält överpris av elbolaget N.V Nuon Energy (numera Vattenfall Nederland) och tysk kolkraft vilket kostat dig och mig ett par hundra miljarder.  Hon kom undan straff! Förhördes inte ens, dök inte upp, av konstitutionsutskottet. I själva verket borde hon ha ställts inför rätta och dömts till ett långvarigt fängelsestraff för svindleri med flera hundra miljarder skattemedel. Det måste vara ett av de värsta folkförräderierna, helt i klass med den skada Stig Wennerström och Stig Bergling orsakade.

Sedan gjorde Annie Lööf entré. En märklig person, narcissist och patologisk lögnare med ideologiska skygglappar mot verkligheten. Hon var besatt av SD och att släppa in så många muslimska dysfunktionella lågkognitiva migranter från Mellanöstern och svarta Afrika som möjligt. Till sist blev hon stödperson till de folkförrädiska socialisterna i SAP. Centerpartiet har dessutom drabbats av nio pedofilskandaler vilket kan ha att göra med ungdomsförbundets (CUF) förslag om att legalisera pedofili. Hon är inte saknad av någon även om hon spelat upp en patetisk avgångsteater. Må verkligheten hinna ikapp henne till sist! The hard way!

Cherche la femme! Nu har kvinnorna gjort vad de skulle.

Dit har vi nu hunnit. En misshandelsdömd (skallar för maximal skadeeffekt dem han inte gillar) turk dessutom muslim och turkisk medborgare och kontakter med Erdogan (enligt mediauppgifter) som uttalar hat mot att ”vita män” har tagit över. Vita män som skapat allt av värde i västerlandet!

Turken blir personen som för Centerpartiet ut ur riksdagen. Där kan partiet med alla pengar (det rikaste riksdagspartiet by far) fortsätta att finansiellt stödja pervers hbtqi-verksamhet. Vi travesterar. Moren gör sitt, moren kan gå! Champagnefest vid Våtsjön hägrar 2026!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: