ULF KRISTERSSON VISAR SIG VARA BÅDE DEN POLITISKA KATASTROF OCH LANDSFÖRRÄDARE JAG FRUKTAT.

Några höga tankar om Ulf Kristersson som rikspolitiker har jag aldrig haft. Jag har tvärtom känt stor fruktan och tveksamhet inför hans regeringsbildning efter valet men hoppats att SD skulle kunna hålla honom på mattan och styra honom i en för Sverige klok riktning. Men, nej så blev det inte. Ulf Kristersson är, glöm inte det, en Reinfeldt-man som applåderade Reinfeldts ”öppna edra hjärtan”-tal som öppnade slussarna för muslimska horder av dysfunktionella lågkognitiva välfärdsmigranter från Mellanöstern och Afrika. Stefan Löfven fortsatte sedan den landsförrädiska massmigrationspolitiken under 8 år.

Ulf Kristersson är i likhet med Morgan Johansson en man med uppenbara small man komplex. Kristersson hävdar nu sin lilla begränsade ”manlighet” genom att uppträda som krigshetsare i ett tal på Folk- och försvars konferens i Sälen.

Jag citerar in extenso från Fria Tiders beskrivning av talet:

”Sverige ska bli en del av det europeiska luftförsvaret och vara en aktiv del i den baltiska incidentberedskapen. Ytterst ansvara vi också för den baltiska regionens försvar, enligt Kristersson, som hade svårt att dölja hur coolt och häftigt han tyckte det här var. (min kursiv)

– Det här är stora saker, det är farliga saker! dundrade Kristersson inför åhörarna medan han sträckte sig upp för att nå över podiet (min kursiv).

– Men vi ska göra det tillsammans och vi ska göra det ordentligt och vi ska göra det med engagemang, tillade han i anförandet som sändes live på Youtube.

Statsministern gick dock inte in på vilka farliga uppgifter han själv hade tänkt åta sig i Baltikum.

Sverige ska bli en del av det europeiska luftförsvaret och vara en aktiv del i den baltiska incidentberedskapen. Ytterst ansvara vi också för den baltiska regionens försvar, enligt Kristersson, som hade svårt att dölja hur coolt och häftigt han tyckte det här var.

Den svenska regeringen kommer nu hur som helst att planera för att i ett inledningsskede skicka dit svenska soldater som ska sköta försvaret av norra Europa tillsammans med de baltiska länderna och Finland. På det sättet skulle exempelvis USA kunna slippa delta i konflikten till en början”.

Konkret kan det innebära förband med soldater från Natoallierade samt vapendepåer på svensk mark, enligt ÖB”.

Man frågar sig onekligen varför? Den nya äventyrliga och farliga utrikespolitiska inritningen borde svenska folket få ta ställning till i en folkomröstning. Så dramatiskt förändrad är den. Det är svenska män som skall offras i det läge som Kristersson leker med i talet, med ett leende.

En krigshetsare som statsminister är oroande. Finns det ingen i riksdagen som kan lägga fram ett förslag om misstroendevotum emot den folk- och  landsförrädare som nu leder Moderaterna och landet? Eller, är verkligen alla rikspolitiker överens om den helt nya äventyrliga utrikespolitik som bryter med allt vad Sverige stått för i mer än 200 år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: