RISKEN ATT SMITTAS AV COVID-19 ÖKAR JU FLER VACCINSPRUTOR DU TAR.

I början av pandemin var en större andel ovaccinerade än vaccinerade inlagda för intensivvård med covid-19. Det har ändrats dramatiskt.  Idag är förhållandet det motsatta. Idag är 75 procent av IVA-inlagda patienter vaccinerade och 86 procent av dem som avlider med sjukdomen är vaccinerade. 86 procent är samtidigt den andel av befolkningen i Sverige som är vaccinerad med minst två sprutor. En försiktig slutsats är att vaccinsprutorna inte har haft någon som helst effekt på dödligheten i covid-19 – dvs generellt ineffektiva – men vaccinsprutorna har kostat skattebetalarna enorma summor, därtill lidande och ett ökande antal andra följdsjukdom, också dödliga, som inte redovisas här.

Under vecka 49 och vecka 51 år 2022 stod vaccinerade för 86 procent av dödsfallen, enligt FHM:s statistik. Av de dödsfall som rapporterats in för vecka 51 är 75 vaccinerade och 3 (det vill säga endast 4 procent) ovaccinerade. Även på IVA-avdelningarna är en kraftig majoritet av de inlagda covid-patienterna, cirka tre av fyra, vaccinerade. Källa: Folkhälsomyndighetens statistik.

Forskare vid Cleveland Clinic har vidare undersökt över 50.000 anställda på kliniken. Syftet var att utvärdera effektiviteten av det nya bivalenta coronavaccinet som har testats på en del av medarbetarna.

De upptäckte då ett samband som går rakt emot det som officiellt påstås om vaccinen mot covid-19.

Det visade sig att risken att smittas ökade ju fler tidigare vaccindoser en person hade fått.

 

”Sambandet mellan ökad risk för covid-19 och ett högre antal tidigare vaccindoser i vår studie var oväntat”, konstaterar forskarna. En förklaring kan vara att de som fått fler doser hade ett högre riskbeteende och därmed högre risk för covid-19.

”Därför var de som fick färre än 3 doser (>45 % av individerna i studien) inte de som inte var berättigade att få vaccinet, utan de som valde att inte följa CDC:s rekommendationer om att fortsätta ta påfyllandsdoser, och man kunde rimligen förvänta sig att dessa individer har varit mer benägna att ha uppvisat ett risktagande beteende. Trots detta var deras risk att få covid-19 lägre än de som fått ett större antal tidigare vaccindoser.”

Forskarna konstaterar vidare att även tidigare studier har visat på samband mellan antalet vaccindoser och en förhöjd risk för covid-19. ”Det är viktigt att undersöka huruvida flera vaccindoser som ges över tid kanske inte har den gynnsamma effekt som man allmänt antar”, skriver de.

Forskarnas modest formulerade slutsats av studien:

“Conclusions. The bivalent COVID-19 vaccine given to working-aged adults afforded modest protection overall against COVID-19, while the virus strains dominant in the community were those represented in the vaccine”.

Cleveland Clinics studie är ännu inte vetenskapligt publicerad eftersom den inte är peer review granskad än.

Länk till studien: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.17.22283625v1.full

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: