DET RÄCKER NU! ENOUGH IS ENOUGH!

När en fjärde FB-avstängning nu är till ända slutar jag tills vidare skriva och kommentera på FB. Jag vill inte uppleva det förnedrande i att horder av sannolikt unga debila anställda censorer (PK-maktens nyttiga idioter) på FB bedömer vad som får och inte får skrivas. Yttrandefriheten är fundamental i ett demokratiskt samhälle och måste i varje läge försvaras. Se min logga! Elon Musk gör vad han kan för yttrandefriheten med att köpa Twitter där hela det censurerande chefsgarnityret med VD i spetsen omedelbart avskedades och med vakter fördes ut ur byggnaden! Det är värt ett Nobels Fredpris bara det! Man kan bara hoppas att något liknande händer med sockerbergets snokbok! Med orwellskt språk kallar FB censurlagarna för ”community rules! Det är helt jämförbart med DDR som på svenska officiellt hette ”Tyska Demokratiska Republiken! Kommunistisk totalitär diktatur kallades ”demokrati”!

På FB publicerar jag fortsättningsvis endast natur- och fågelbilder.

Texter skriver jag i fortsättningen på min blogg – utan censur – och länkar till FB. Kortare inlägg kommer att ha rubriken ”Dagskommentar den x.y” De texterna och inläggen kommer FB:s censur inte åt!

Jag publicerar denna text på bloggen och länkar till FB, för säkerhets skull, så att texten inte kan censureras!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: