DAGSKOMMENTARER DEN 11 OKTOBER 2022

För det första

Demokraternas presidentkandidat i valet 2020 Tulsi Gabbard lämnar Demokraterna!

”I can no longer remain in today’s Democratic Party that is now under the complete control of an elitist cabal of warmongers driven by cowardly wokeness, who divide us by racializing every issue & stoke anti-white racism, actively work to undermine our God-given freedoms, are…”

Biden-familjens (främst Hunter och Joe) gamla korrupta anknytning till Ukraina och kretsarna son skapade Zelinski är idag geo-politiskt farlig (Nordstream 1 och 2).

För det andra

En av SD:s bästa rekryterare är damfrisören och dyngraka Visbykändisen Annika Strandhäll. Hon har varit i farten igen vilket automatiskt betyder nya väljare till SD! Annika Strandhäll ifrågasätter nämligen det svenska riksdagsvalets legitimitet: ”Kvar står vi med slutsatsen: köpt propaganda, otillåten manipulation och hatdrev avgjorde sannolikt valrörelsen, och om det hade hänt i ett annat land så hade vi tyckt att det hade varit helt sjukt. Här hyllas i stället hatets härförare”. Är det sossarna hon beskriver?

För det tredje

Ännu en av SD:s medlemsrekryterare är SAP:s partisekreterare Thomas Baudin, som levererar ytterligare nya väljare till SD. Tobias Baudin förklarar varför han inte vill samarbeta med SD. ”Vi behöver vara tydliga med vad är SD för typ av parti. Det är ett gäng broilers, vars enda syfte är att bli politiker”, säger Baudin i AB. Som om inte just det utmärker S-politruker?

För det fjärde

Morgan Johansson har uttalat sig offentligt i media. Han är ”stolt över vad han åstadkommit” efter alla totalitära förslag till lagändringar och nytt rekord i skjutningar och mord på öppen gata. Fler väljare till SD.

För det femte

Vi avslutar med den märkliga Jan Guillou som i en krönika i Aftonbladet försöker reta upp Tayyip Erdoğan så att han säger nej till Sveriges NATO ansökan. Hoppas han lyckas! Jan Guillou skriver i ”interimsregeringsorganet Aftonbladet” och nämner ordet ”getknu**are” alternativt ”fårknu**are” 11 gånger och Erdoğan 13 gånger, dock utan att formellt beskylla den turkiske presidenten för nämnda sexuella beteende.

Sådana här dagar stiger hoppet om att vi kommer att segra och att Socialdemokratin sakta med säkert är på väg emot sotdöden. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: