EN OTÄCK NATTLIG DRÖM.

I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut, en grotesk dröm med verklighetens aktörer. Bakgrunden är sannolikt mitt fokus med läsande och skrivande om socialisternas förlöpningar och vanhelgande av Sverige, svensken och allt vad sanning och intellektuell redighet anbelangar.

I drömmen var det häxsabbat med häxmästare, häxor och en slukande eld och den dominerande musiken var Hector Berlioz´ häxsabbat ur Symphonie Fantastique (den kände jag igen).

Häxmästaren, svart och obehaglig, ond med rödglödgat huvud och blå oskuldsfulla ögon stod igenkännbar och dominant i mitten och lockade på häxorna. Häxmästaren var Klaus Schwab (globalisten som leder World Economic Forum, anmärkning i efterhand)

Häxorna var nästan nakna men med groteskt fula kroppar och i förvridna utbjudande ställningar dansade de runt häxmästaren Schwab. De ”dansande” häxorna var Ann Linde i en manskropp med hela paketet framme, Magdalena Andersson ohämmat sig utbjudande till häxmästaren, Annie Lööf helt röd över hela kroppen, Noshi Dadgostar uppsvullen och Märta Stenevi knappt igenkännbar med hela tandgarnityret öppet i ett vanvettigt dåraktigt grin. Krälande drucken på marken och slickandes häxmästarens fötter var en illgrön Annika Strandhäll. 

Det hela var obehagligt, groteskt och skrämmande. Jag trodde att jag skulle offras på elden framför häxmästaren och hans dansande harpyor. Då vaknade jag äntligen.

Klockan var då 05:47. Blöt av svett. Jag steg upp och gick direkt ner till sjön och badade av mig svett och obehag. Det tog en stund innan jag var i normal sans och balans igen. Fy fan, drömmen var ond. Verkligheten kan också bli ond om vi inte ser upp. Drömmen var en ond profetia sprungen ur min hjärna som snurrar som ett kärnkraftverk. Drömmen handlade naturligtvis om den 11 september.

Ett svar to “EN OTÄCK NATTLIG DRÖM.”

  1. EN OTÄCK NATTLIG DRÖM. | Varjager's Weblog Says:

    […] EN OTÄCK NATTLIG DRÖM. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: