DAGSKOMMENTAR LÖRDAGEN DEN 27 augusti 2022

Eskilstuna och Jimmy Jansson (S):

I år har det skett 22 (tjugotvå) skjutningar i Eskilstuna, nu också med kvinnor och barn skadeskjutna på en lekplats.

Kommunstyreskens ordförande socialdemokraten Jimmy Jansson i Eskilstuna tror att förklaringen är att ”DET ÄR IDIOTER SOM SPRINGER RUNT OCH SKJUTER PÅ VARANDRA”.

Nej! No! Nein! Non! Jimmy Jansson (S), så är det inte! Det är gängkriminella muslimska migranter från Mellanöstern och Afrika som gör upp med varandra om kriminella inflytelseterritorier i Eskilstuna. Så ser inbördeskriget i den muslimska diasporan ut.

Det är ditt parti Socialdemokraterna som år efter år släppt in dessa horder av dysfunktionella, lågintelligenta, lågkompetenta muslimer med medeltida värdegrund i landet och det är DU Jimmy Jansson som naivt tagit emot dem i Eskilstuna.

Skölj och svälj! Du har ansvaret! Det är du som orsakat detta kaos i Eskilstuna genom att ta emot de muslimska bidragsförsörjda horderna och tillåtit moskébyggen där kända imamer predikat islamism.

Ni som röstar i Eskilstuna den 11 september, BETÄNK! Är det detta ni vill ha kommande fyra år?

När du Jimmy Jansson nu vill att samtliga partier skall samlas och ta fram ”ett paket” för att få bort skjutningarna så drömmer du. Det finns inga sådana paket! När skall ni sossar inse det? Ni sossar skulle lyssnat på oss kritiker när vi med empiriska fakta och analyser pekat på orsaken, den ansvarslösa muslimska massmigrationen.

Magnus Sjöberg, chef för det taktiska rådet vid polisens Nationella operativa avdelning (Noa), är kritisk till politiker som utlovar att de kriminella gängen ska krossas. Det går helt enkelt inte.

Vi kan inte krossa eller vinna över de här gängen. De är inte organisationer som man försätter i konkurs och som sedan är ”out of business”, säger Magnus Sjöberg

Idag finns BARA EN LÖSNING! ÅTERVANDRING! De skall skickas ut och fråntas svenska medborgarskap i den mån de erhållit sådana. Ändra i grundlagen så blir det möjligt.

Bekymmer i det socialdemokratiska partiet:

Partiet har ställt in Annika Strandhäll och Morgan Johansson, där redan tidigare den kände nazist-hailaren Ida Karkiainen sitter, i garderoben.

Partiet har upptäckt att den dyngraka och monumentala dumheten och den systematiska lögnaren och antidemokratiska totalitära typen skrämmer bort fler väljare än de ev. attraherar.

Det var tråkigt att ni upptäckt detta. De har varit och är tacksamma att visa på i politiska debatter. Illa tålda hos svensken som de är.

Ställ nu bara inte in också iran-migranten Kashayar Farmanbar i garderoben. Han är så pladdrande och monumentalt okunnig om Sveriges el problem att han är en tillgång för oss som vill ha bort socialisterna från regeringsmakten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: