CENTERPARTIETS IDÉPROGRAM OM MIGRATIONEN

Så här skriver Centerpartiet om migrationen:

”Migration berikar individer och har genom åren därigenom gjort Sverige rikare, såväl ekonomiskt som kulturellt som intellektuellt. Genom ökat utbyte med omvärlden, ökar Sveriges möjligheter att utvecklas”.

Sanningshalten i det påståendet är varken överväldigande eller övertygande. Låt oss granska påståendena.

Berikar ekonomiskt: De dysfunktionella muslimska migranterna från mellanöstern och svarta Afrika kostar oss skattebetalare 250 – 300 miljarder årligen, kostnader för tredje man oräknat. Bara asylinvandringen inklusive därtill hörande anhöriginvandring kostar 130 – 150 miljarder årligen enligt en sammanställning av tre forskar rapporter.

Berikar kulturellt: Sverige har som ”berikande kultur” fått kusingiften med åtföljande kroppsliga och mentala missbildningar, barnäktenskap, månggifte, hedersförtryck och hedersmord, gängkriminalitet, rekordantal skjutningar och mord, muslimsk fundamentalism, moskéer och minareter, imamer som predikar muslimsk terrorism, antisemitism, kvinnoförtryck, våldsamma upplopp, våldtäkter av kvinnor och pojkar, halalslakt av djur, etc

Berikar intellektuellt: de muslimska migranterna från svarta Afrika har en genomsnittlig IQ, enligt omfattande internationell forskning, från under 70 till strax över 80. Muslimska migranter från mellanöstern har en IQ på strax över 80 i genomsnitt. Det är det ”intellektuella berikande” C talar om som en konsekvens medfört att genomsnittligt IQ i Sverige sjunker, nu under 100, och kommer att fortsätta att sjunka.

Av dessa anledningar önskar Centerpartiet följande:

”Den ömsesidiga fria rörligheten inom EU bör utvidgas så att den omfattar hela världen”.

Sverige skall alltså ta emot migranter från hela världen för att försörjas av en minskande andel etniska svenskar som betalar skatt och således sugs ut å det grymmaste för att försörja dessa dysfunktionella lågintelligenta migranter som varken kan eller vill arbeta!

BETÄNK DET NÄR DU LÄGGER DIN RÖST DEN 11 SEPTEMBER.

EN RÖST PÅ MAGDALENA ANDERSSON ÄR EN RÖST FÖR EN ANSVARSLÖS MIGRATIONSPOLITIK MED C I REGERINGEN!

Ett svar to “CENTERPARTIETS IDÉPROGRAM OM MIGRATIONEN”

  1. CENTERPARTIETS IDÉPROGRAM OM MIGRATIONEN | Varjager's Weblog Says:

    […] CENTERPARTIETS IDÉPROGRAM OM MIGRATIONEN […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: