NYA TOTALITÄRA LAGFÖRSLAG FRÅN DEN SOCIALDEMOKRATISKA REGERINGEN – ONDSKAN BLIR BARA VÄRRE

Först kom tvångsbussning av skolelever från och till s.k. ”utsatta” muslimska migrantområden och inskränkningar i friskolors rätt att besluta hur de antar elever. Syftet var ”integration” av dysfunktionella lågkognitiva muslimska avkommor där de inte platsar. 

Nu planerar den socialistiska regeringen under globalisten Magdalena Andersson nya tvångslagar för oss etniska svenskar.

Det politiska syftet är att ”bryta den etniska segregation” som Socialdemokraternas Stefan Löfven tillsammans med Moderaternas Fredrik Reinfeldt skapat med svängdörrar för dysfunktionella muslimer från Mellanöstern och svarta Afrika. 

Det senaste, men sannolikt inte det sista, totalitära lagförslaget innebär att stat eller kommun kan tvångsköpa villor i etniskt svenska områden för att placera ut muslimska migranter där.

Exproprieringslagen innebär, om den beslutas av Riksdagen, att en villa som är ute till försäljning i ett etniskt svenskt område kan köpas av stat eller kommun oberoende av vad säljaren önskar. Stat/kommun betalar med skattebetalarnas pengar vad säljaren begär som utgångspris eller vilka bud som läggs på fastigheten.

Stat/kommun kan efter tvångsköpet, oavsett gällande regler för bygglov, riva villan och bygga ett flerfamiljshus på tomten för uthyrning till muslimska migranter på extra förmånliga villkor. 

Lagförslaget kommer från bostadsminister Johan Danielsson (S) och motiveras med att det bidrar till att ”minska och motverka segregationen”.

En tvångslag (S-märkt) för expropriation har funnits tidigare. Det nya denna gång är just att den totalitära expropriationslagen motiveras med migrations- och integrationspolitiska argument

Senast Socialdemokraterna stiftade en likande lag var 1967. Den togs dock bort 2010 av alliansregeringen.  S, V och MP protesterade.  Nu planerar den socialistiska S-regeringen att införa den totalitära lagen igen. Socialister respekterar aldrig den privata äganderätten.

Inga svenskar jag talar med ute i landet vill ha någon integration på arbetsplatsen eller i bostadsområdet av dysfunktionella lågkognitiva muslimska migranter från arabländer eller svarta Afrika. Det visar sig alltför ofta att de inte fungerar i normal svensk bostadsmiljö eller på en normal arbetsplats. De klarar helt enkelt inte av ens de lättaste arbetsuppgifterna utan lever hellre på bidrag från oss skattebetalare och ställer till oreda. De skall helt enkelt skickas hem.

Det är mycket bättre för oss svenskar att vi för framtiden, när de muslimska migranthorderna skall samlas ihop och skickas hem, håller dem kvar i diasporan/gettona runt våra större städer. Där kan polis och militär hålla dem under uppsikt och kontroll.

Vi vet också från omfattande forskning att när andelen muslimer i ett normalt svenskt bostadsområde passerar 4- 5 procent så börjar svenskarna flytta ut och området gettoiseras och förfaller.

Priset betalas som alltid, med Socialdemokratiska lagförslag, av etniska svenskar i form av försämrad livskvalitet och livsmiljö samt stöld av dina och mina pengar via fler o ökade skatter.

Dictum sapienti sat est

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: