UKRAINA – ÄNNU ETT KORRUPT KANDIDATLAND TILL EU

Vid det s.k. Midsommarmötet fattar EU:s stats- och regeringschefer beslut om Ukraina som kandidat till medlemskap i EU. Jag förstår den geo-politiska anledningen till beslutet även om jag underkänner det som tillräckligt vägande argument.

Ukraina är ett dysfunktionellt land i östra Europa som nu skall accepteras i EU och försörjas av svenska och europeiska skattebetalare. Utan att vi svenskar tillfrågas i frågan. Vi har bara ett betala med sannolikt höjda skatter.

UKRAINA är ett stort jordbrukarland och kan förvänta sig enorma stöd från EU:s jordsbruks- och regionala bidragssystem.

Sveriges förhoppningar om lägre EU bidrag kan därmed avskrivas. Med stor sannolikhet kommer Ukraina och Moldavien att medföra en än högre EU-avgift för nettobetande Sverige och därmed högre svenska skatteuttag dvs du och jag skall betala än mer i skatt till de 75 procent av de svenska hushållens samlade inkomster som exproprieras av stat/region/kommun.

Ukraina är, ETT DJUPT KORRUPT land ett av de värsta, med judiska oligarker, runt Zelensky på samma sätt som runt Putin, som stoppar bidragen på det ena eller det andra sättet i egna fickor och berikar sig våldsamt. Ukraina med 44 miljoner invånare får 7,4 procent av rösterna i EU parlamentet mot Sveriges 2,8 procent. En förskjutning av EU i dysfunktionell riktning österut. Har vi svenskar röstat om detta?

Accepterar vi HÖGRE skatter att lägga till det skattetryck vi redan har, nämligen HÖGST i världen? Men socialisterna i regeringen ångar med alla andra globalistiska intressen än det arbetande etniska svenska folkets.

NEJ TILL UKRAINA OCH MOLDAVIEN I EU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: