REGERINGEN KRÖKER RYGG FÖR DET MUSLIMSKA UPPRORET

Ministrar (SAP) hittar på alla möjliga undanflykter från det enkla faktum att det var den muslimska diasporan (äldre män, unga män, pojkar och t.o.m. mammor med barn) som startade och genomförde de våldsamma Påsk-upproret med brända polisbilar, bussar och drygt 100 poliser som skadats av stenkastning mot huvudet. ”Gängkriminella styrde upproret” påstår någon. ”Upproret styrdes från ett annat land” påstår någon annan. Etc. Fler undanflykter av den typen kommer komma. Var så säker! Det självklara att peka ut förövarna som muslimerna i diasporan undviker man. Varför? S-väljare?

Ygeman, som exempel, skyller det nationella muslimska upproret på Rasmus Paludan som faktiskt i praktiken visat vad muslimerna är kapabla till. Ygeman menar t o m att ”Rasmus Paludan borde be polisen om ursäkt” trots att han sökt och beviljats tillstånd för sina islamkritiska valmöten. Att bränna böcker är inte olagligt (det påtalas av statens jurister) vare sig det är Bibeln, Koranen, Marx´Kapitalet, Hitlers Mein Kampf eller Palmes böcker.

Muslimerna har efter våldsamma slag om svenskt territorium besegrat den svenska polisen och därmed hotat den svenska demokratins fundament nämligen de grundlagsfästa fri- och rättigheterna. Det är om något ett allvarligt brott, sannolikt möjligt att juridiskt betrakta som landsförräderi vilket är det allvarligaste brott man kan begå och som borde straffas därefter. Tyvärr har Sverige inte längre dödsstraff ens för landsförräderi i krigstid.

Den psykopatiske Morgan Johansson, som ett annat exempel, skriker att ”hon inte är riktigt klok”, avseende Ebba Busch. Det Ebba Busch uttryckt i P1:s Lördagsintervju (lyssna på den) är det självklara nämligen att polisen, den legala våldsapparaten, borde slå/slagit tillbaka med verkanseld om nödvändigt. I stället har vi 104 skadade poliser. Men hennes uttalande vantolkas nu av SAP och deras politruker i statsapparaten i oärligt men bestämt politiskt syfte.

I den ”djupa staten” ylas det på likande sätt av feminister och inkompetenta kvinnliga polischefer. De är chefer indoktrinerade i mångkultur och inkluderande ideologi. En polischef i Malmö anmäler Rasmus Paludan för ”hets mot folkgrupp” men blir omedelbart avspisad av åklagare. Andra kvinnliga polischefer försöker stoppa Rasmus Paludan från att genomföra kommande islamkritiska möten.  Emelie Kullmyr som är kommenderingschef vid polisen i region Väst tillåter inte Rasmus Paludan att hålla ett islamkritiskt möte. ”Han har fel åsikter som skapar kaos … Vi behöver hjälpas åt att för att slå hål på den retoriken” I Borås instämmer kommunstyrelsen ordförande Ulf Olsson, självklart socialdemokrat, i polisens beslut och politiska uttalande på tvärs med Sveriges grundlagsfästa fri- och rättigheter. Känner de till grundlagen eller bryr de sig inte?

Enstaka åklagare och justieråd har visat bättre förstånd. De påtalar att bokbränning inte är olaglig och inte kan förbjudas. Polisens roll i det sammanhanget är INTE att ha/ta politiska hänsyn utan att med alla medel (inklusive skarp verkanseld) upprätthålla lag och ordning. Får man inte lära sig det i polisutbildningen eller indoktrineras man i vänsterideologiska uppfattningar?

By the way. Lagen om ”hets mot folkgrupp och hatspråk” borde tas bort från lagboken med omedelbar verkan. Den utgör ett legalt hot mot oss fria svenskar som värnar tryck-, yttrande- och mötesfrihet. Lagen går faktiskt på tvärs med och svär emot den grundlagsfästa yttrande -och mötesfriheten.

Rasmus Paludan har de facto gjort svenska folket en tjänst genom att avslöja och demonstrera hur totalitära och odemokratiska muslimerna är och vilket hot den muslimska diasporan utgör emot demokratins grund yttrandefriheten. De har startat ett islamistiskt våldsuppror i Sverige. Är det begynnelsen på ett kommande inbördeskrig? Jag, fruktar att det blir så.

Upprorsmakarna är i uttalanden i media tydliga med att de skall fortsätta ”knulla Sverige och svenska folket”. Muslimerna ser Sverige som deras land som de vill ta över. En av Påsk-upprorets aktör uttalar sig: 

”Är ni glada svenska staten? Det är det här ni vill. Ni ska få det. Ni låter den här horungen komma hit och bränna koranen. Vi ska knulla era mammor. Ni vet inte att vi muslimer dör för vår tro, vi bränner upp hela landet för vår tro, hela världen vi bränner upp vår tro”.

SAP hjälper dem villigt på vägen med motprestationen att muslimerna, flera hundra tusen röstberättigade som till 80 procent, röstar på SAP. Så vinns val med vilka medel som helst. SAP är ett helt skrupelfritt maktparti styrd av en liten extremt odemokratisk maktklan.

Även politiker i övrigt instämmer i stolligheterna, deras syn är att ”Sverige är invandrarnas land lika mycket som svenskarnas och att det är invandrarna som gör Sverige” som Fredrik Reinfeldt uttryckt sig. Uttalanden med samma innebörd har kommit från Mona Sahlin (SAP), Maud Olofsson (C) och Annie Lööf (C) m.fl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: