AVGÅ MORGAN JOHANSSON!

Denne märklige psykopat, som fritt och ohämmat agerar ut sitt ”small man complex” emot det svenska folket, har kommit på lösningen. Fler fritidsgårdar skall få stopp på det muslimska upproret. 

Han följer inte polisens och chockade åklagares hundratals filmer och redogörelser av händelserna under upproret. Filmerna visar bland annat mammor med barn som står och kastar stenar mot polisen. Ungdomar som kastar dödligt stora stenar mot polisens huvuden. Stenslungor. M.m. Poliser som tjänstgjorde under de nationella muslimska upproren i våra större städer beskriver själva det hela som ”inbördeskrig” (vilket det var) och att de muslimska huliganerna hade ett tydligt systematiskt mål nämligen att skada och döda poliser.

Nu är strategin från den socialistiska regeringen att skylla det muslimska våldsamma upproret från diasporan på annat; på Rasmus Paludan som utövade sin grundlagsfästa rättighet till mötes- och yttrandefrihet, man låtsas att det var gängkriminella som agerade, man har t.o.m. försökt sig på lögnen att det hela var styrt utifrån från annat land. En invandrarpolis Nadim Ghazale (muslimsk infiltratör i polisen) har gått ut i en artikel i Expressen och ställt sig på det nationella muslimska upprorets sida (utan att avskedas!). En svart polis i Malmö vill förbjuda Rasmus Paludan att utöva grundlagsfästa rättigheter. Andra Malmöpoliser agerar mot grundlagens rättigheter och anmäler Rasmus Paludan för gummiparagrafen ”hets mot folkgrupp”.

Om det sker har de muslimska huliganerna vunnit och den svenska grundlagens demonstrations-, yttrande- och mötesfrihet förlorat. Sverige som rättsstat har förlorat. Sverige med en tidigare fungerande statsapparat har nu kapitulerat för muslimska välfärdsmigranter från Mellanöstern och Afrika som försörjs av svenska skattebetalare. Sverige som en sammanhållen nation för etniska svenskar krackelerar inför våra ögon. Ondskan segrar. Grundlagsfästa rättigheter ifrågasätts t.o.m. av chefer i den djupa staten och av rikspolitiker. Muslimer startar uppror och segrar emot den svenska staten och regeringen låtas som att det regnar med uttalanden av typ att det var ”oacceptabelt” och när de känner sig riktigt kraftfulla ”helt oacceptabelt”. Det är oerhört mycket värre än så. Det krävs krafttag nu. Polis och militär måste slå tillbaka hårt, till en början med vattenkanoner och gummikulor och om inte det räcker med verkanseld. Upproret måste kväsas och slås ner innan muslimerna tar över och Sverige blir en islamistisk stat.

Morgan Johansson föreslår fler fritidsgårdar! True story!!

Det är oroande för att uttrycka det försiktigt!

AVGÅ MORGAN JOHANSSON! FÖR SVENSKA FOLKETS SKULL! VI KLARAR INTE MER AV DIN SOCIALISTISKA VANSKÖTSEL AV SVERIGE!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: