BRAIN DRAIN I SVERIGE I TREDUBBEL MENING

Emigrationen från Sverige ökar trendmässigt enligt SCB även om variationerna mellan åren är stora. Se kurvan nedan. Enligt SCB främst till Finland, Danmark Norge och UK vilket väl antyder att det är kvalificerad arbetskraft som har en arbetsmarknad i dessa länder. De är tyvärr inte dysfunktionella lågkognitiva migranter från MENA som drar.

Kvalificerad arbetskraft från Europa och USA avstår, avskräcks, enligt medierapporter, från att immigrera till Sverige på grund av den muslimska massmigrationen i diasporan och den ökande öppna kriminaliteten med våldtäkter och mord och skjutningar på öppen gata och ett polis- och rättsväsen som inte vill/förmår hantera detta utan viker ner sig inför hotet från muslimska gangstergäng och gangstersklaner.

De vi tar hit, släpper in, beviljar uppehållstillstånd och till och med medborgarskap kommer från MENA. De flygs t.o.m in aktivt från Afghanistan och Mali. De har enligt väldokumenterade internationella komparativa undersökningar en IQ på i medeltal på mellan 60 – 80. Det finna inga, inga, arbeten i det högkvalificerade Sverige för personer med så låg kognitiv förmåga. Rapporter från lärare på SFI visar att dessa personer går där termin efter termin men förmår inte lära sig ens det enklaste ord och samband. Men de fortsätter att leva på bidrag från etniskt svenska skattebetalare.

Den immigration vi borde stimulera till Sverige är personer med kvalificerade akademiska examen inom medicin, naturvetenskap och teknik från typ Finland, Norge, Danmark, Tyskland och UK. 

Vad gör den S-socialistiska statsministern med sin dokumenterat och påvisat lågkompetenta och lågutbildade regering åt detta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: