GENOMSKÅDA DEN S-SOCIALISTISKA MAKTKLANENS INVEKTIV OCH UKASER

Vi som är kritiska till innehåll och struktur i SAP:s statssocialistiska politik stämplas av maktklanerna som högerextremister eller i extrema fall som konspirationsteoretiker när vi visar på strukturer och samband. Invektiven kan vi lämna därhän. De S-socialistiska maktklanerna är inget att spilla intellektuell energi och analys på. Länka vidare och återpublicera deras intellektuella och politiska förlöpningar. Minister Morgan Johansson är särskilt lämplig. Hans totalitära politiska förslag avslöjas effektivast av hans egna ord! Att avslöja retorik och innehåll i S-politiken är uppgiften för intellektuella på vår kant.

Det förefaller dessutom, när man granskar sociala och politiska opinioner i olika frågor, som att det finns tre hyfsat jämnstora politiska tredjedelar bland svenska väljare.

En tredjedel är hjärntvättade bortom allt förstånd och indoktrinerade till att tro allt vad SAP-socialistiska ministrar och deras handgångna chefer i den djupa staten påstår. De personerna och grupperna är bara att lämna åt sitt öde. De är instängda i en egen mental bubbla, de lyssnar inte och tar inte till sig fakta och analyser, de är faktaresistenta, vilket är en psykologisk egenskap som vetenskapligt konstaterats överrepresenterade bland vänsterfolk. Statsradion och statstelevisionen (SR och SVT)  går dessutom med propaganda och osanningar SAP-maktklanens ärenden och intressen.

En tredje del är snarare att beskriva som strukturellt indifferenta. De kan visa och uttala skepsis och kritik i konkreta frågor till SAP-regeringen och myndigheterna men har inte tagit ställning medvetet. De ser inte de generella strukturerna bakom det som sker politiskt och socialt i Sverige. Dessa personer och grupper måste vara målgruppen för information, faktapresentationer och analyser med inriktning att hjälpa dem att vakna strukturellt och att börja ta medveten ställning.

Den sista tredjedelen är de som i olika grad och från olika utgångpunkter förhåller sig strukturellt kritiska till SAP-regeringen och myndigheterna i den djupa staten och till deras ukaser, påståenden och politiska förslag. De förmår se och analysera strukturerna och de kausala sambanden bakom det som sker socialt och politiskt i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: