AKTUELL STATISTIK OM COVID-19 ”VACCIN”

PRO PRIMO

Om det politiskt lögnaktiga begreppet ”vaccin”: ”Vaccin” mot covid-19 är inget riktigt vaccin. Det saknar helt vetenskaplig undersökning av långtidseffekter. Effekterna på kort sikt är inte heller vetenskapligt undersökta och publicerade i någon medicinsk tidskrift med per review förfarande! Förtjänar det ens att kallas vaccin?  Vaccin är sådant som exempelvis vaccin mot polio som hindrar dig från att få sjukdomen.

Vaccinen” mot covid-19 hindrar dig INTE – trots tre sprutor -varken från att smittas av covid-19 eller att smitta andra. De är ett otestat globalt experimenterande med hela befolkningar som försöksråttor. Israel är nu uppe i en fjärde spruta och smittan skenar. Den fjärde sprutan kommer snart här också vilket jag förutspått för mer än ett år sedan. Det kommer också en femte spruta. Big pharma cashar in.

Minister Karl-Petter Thorvaldsson illustrerar glidningen i S-regeringens/FHM:s argumentation. Trots två sprutor smittades han av covid-19 i någon variant. Ändock uppmanar han alla att ta sprutorna. Annars ”hade han blivit ännu sjukare” påstår han rakt ut i det blå. Vilket han självfallet inte vet eftersom exempelvis den nya omikron-varianten ger lindrigare sjukdom. Det viktiga är dock S-regeringens glidning från ”fullgott skydd” till att ”man blir mindre sjuk” i covid-19 med flera sprutor. Ett vetenskapligt obelagt påstående så vitt jag vet.

Närmare hälften – och ökande med ca 10 procent per vecka – av dem som smittas av covid-19 är fullvaccinerade och av dem som dör i covid-19 är en överväldigande majoritet ”vaccinerade”.

Så mycket för ”ett fullgott skydd” som trumpetades ut av både statsminister, socialminister och FHM/Tegell. Fakta sparkar! 

Diagrammen från Folkhälsomyndigheten är entydiga.

Antal bekräftade fall av covid-19 per vecka, från vecka 1 2021 till och med aktuell rapportvecka, totalt och vaccinerade fall

Rullande medelvärde för de tre senaste veckorna över antal bekräftade fall per
100 000 invånare uppdelat på ovaccinerade och vaccinerade, bland personer 12 år och äldre, från vecka 25 2021 till och med aktuell rapportvecka.
 

Denna kurva visades i Rapport 18 den 22.12.2021. Men då hade den nedre kurvan över smittade vaccinerade planats ut. Fake news således. Ovanstående kurva är in extenso hämtad från Läkemedelsverkets hemsida. Kolla själv. Länk nedan.

”Hittills har 15 bekräftade fall rapporterats avlidna under vecka 47. Föregående tre veckor var medeltalet 31 dödsfall per vecka. Bland de rapporterade dödsfallen vecka 47 var 4 ovaccinerade, vilket motsvarar 27 procent”, skriver Läkemedelsverket. Dödligheten i covid-19 är således i stort sett helt opåverkad av ”vaccinationshysterin”. 

KÄLLOR:

Gå in på Folkhälsomyndighetens hemsida och sök under ”Statistik covid-19” och därefter ”veckorapporter v.49”

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner

PRO SEKUNDO

Jag har ofta kritiserat den tidigare socialistiska och miljökommunistiska regeringen under Stefan Löfven och den nuvarande socialistiska under Magdalena Andersson. 

Men att jag skulle rösta på en regering under Ulf Kristersson som statsminister och Ebba Busch och deras ideologiska amöbor i M och KD är helt uteslutet. De föreslår nu gemensamt än mer av långtgående proto-fascism (eller partiell apartheid) med vaccinpass. Uppenbarligen är partierna där helt vilse i pannkakan avseende de grundlagsfästa demokratiska fri- och rättigheterna. De lyssnar inte på debatten från bland annat jurister och klartänkta intellektuella inkl Justitieombudsmannen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: