VAD MED MIGRATIONEN?

Morgan Johansson, som prickats för sin lögner om migrantionens omfattning av Konstitutionsutskottet, fortsätter att sprida falska uppgifter om det ”begränsade och restriktiva” flyktingmottagandet.

Hur ser det ut i verkligheten om vi granskar fakta?

UNHCR:s uppgifter om kvotflyktingar för år 2020 visar vilka länder som tagit emot s.k. kvotflyktingar och i vilken omfattning. Sverige kommer på andra plats efter USA som har 330 miljoner invpnare. Sverige har 10,3 miljoner invånare.

Sverige är i absoluta tal nummer två och i relativa tal i särklass värst!

Det kan förklaras av att Migrationsverket utnämnt en asylaktivist som chef för Sveriges flyktingkvoter. En 30-årig kvinna Suad Ali som är muslimsk fundamentalist och asylaktivist ansvarar som högsta chef över flyktingmottagandet. Det är väl att sätta bocken till trädgårdsmästare?

Till detta skall läggas, enligt Migrationsverkets statistik, att Sverige år 2020 tog emot 88 000 nya Migranter.

En bild som visar bord

Automatiskt genererad beskrivning

Det är viktigt att förstå statistiken korrekt. Migrationsverket skriver i kommentarerna till statistiken att gränserna mellan de olika kategorierna är flytande. Kommer en migrant inte in under en kategori så försöker man med en annan. Fungerar inte asyl så söker man som arbetskraftsinvandrare eller för studier.

Sverige har alltså inte stoppat den ansvarslösa massmigrationen av muslimer från MENAP. Den fortsätter på extremt höga nivåer jämfört med exempelvis alla våra nordiska grannländer. Wuhan pandemi eller inte, det gör ingen skillnad för Sverige. Enligt mediauppgifter testas migranterna inte heller när de kommer till Sverige.

Stefan Löfvens JÖK-regering ljuger alltså och fortsätter att släppa in dysfunktionella muslimska migranter som skall försörjs av oss skattebetalare. Hur länge kan det fortgå innan landet krackelerar och havererar. Vi skattebetalare är trötta på att försörja människor som kommer hit för att ta del av vår välfärd och leva på bidrag utan att arbeta.

Stefan Löfvens och Morgan Johanssons medvetna politik att förstöra Sverige genom ett folkutbyte där etniska svenskar blir i minoritet, som redan är ett faktum i Malmö, måste stoppas.

Ett svar to “VAD MED MIGRATIONEN?”

  1. Lars Tyskling Says:

    Det är lång t bortom alla förnuft. Denna regering, som är destruktiv och farlig för landet. måste stoppas. Det är svårt ens att ta till sig denna fortlöpande idioti. Många gånger är jag beredd att ge upp, att det är kört för landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: