NOTRE DAME DE PARIS – REVISITED

PK media påstår att det var renovering som orsakade branden i Notre Dame de Paris. Tillåt mig tvivla!

Bakgrunden till tvivlet är följande: Det här är bara en i raden av attacker mot kristna kyrkor i Frankrike. Tolv stycken bara i mars. Inte rapporterat i svenska PK media och knappt i franska media.

Bara under 2018 rapporteras över 1000 antikristna attacker. Exempel; anlagd brand i en Paris kyrka, avföring ut smetat som ett kors i en annan kyrka, avbruten arm på en Jesus staty och placerad så det skulle se ut som om han onanerade, etc. etc.

År 2016 greps tre kvinnliga daesh/IS kvinnor som planerade att förstöra just Notre Dame de Paris med gastuber.

Den enda kopplingen till renoveringen är väl sannolikt att byggnadsställningarna gav access till kyrkan.

Jag tvivlar på att PK media och myndigheter kommer att rapportera sanningen. Om det skulle visa sig att muslimska terrorister i Frankrike tänt på Notre Dame de Paris så kan vi vänta oss starka anti-muslimska stämningar. Fransmän är nationalister på ett sätt som vi svenskar inte är. Vive la France och La Gloire.

Att attackera NOTRE DAME DE PARIS är att slå mot fransmännens och Frankrikes hjärta. Det är inget Frankrike tar lätt på!

https://samnytt.se/vag-av-vandalisering-mot-kyrkor-i-frankrike/?fbclid=IwAR1KkL2wD0iUoUz9YQQ0HNCnLQFVVfBfYCm78dsRdURYesjZH4N8f3JnDec

https://www.theguardian.com/world/2016/sep/09/cell-of-french-women-radicalised-by-isis-behind-failed-notre-dame-attack

Fascinerande kommentarer presenteras nu (16.4.2019). Den katolske ärkebiskopen i Sverige Anders Arborelius konstaterar redan att han ”är så glad att det inte var ett attentat”! Branden är knappt släkt och undersökningen av brandorsken inte inledd. Ändock vet han att det inte var ett attentat. Eller, vet han något vi andra inte vet? Nämligen att man inte kommer undersöka brandorsken med forensiska metoder och teknik för att minimera/undanröja risken att behöva konstatera att det var ett terrordåd utfört av muslimska terrorister.

Om man går igenom media får man följande bild av vad man idag säger om orsaken:

1. Det är inte känt vad som orsakade branden. Det är den viktigaste kommentaren just nu att ta fasta på! Konstateras på flera håll.

2. Brandkårens uppgiftslämnare säger att eldsvådan ”potentiellt kan härledas” till ett renoveringsprojekt. Liknar innehållsligt mest ”goddag yxskaft.”

3. Åklagare ”tror inte” att det handlar om mordbrand, utan ”utreder händelsen som en olycka”. Det sistnämnda är en mycket oroande kommentar eftersom branden redan från början bör utredas med forensisk teknik och metoder.

4. I fria media är misstankarna om ett muslimskt terrorattentat emot Notre Dame deParis starka och uttalade. Av bl.a. de skäl jag anfört i den första delen av texten.

2 svar to “NOTRE DAME DE PARIS – REVISITED”

  1. Lars Tyskling Says:

    Sedan är det ju så i många länder i Europa inkl Sverige att det är många invandrare från muslimska länder som arbetar, en hel del svart, inom byggbranschen. Se ex Akilov som jobbade svart hos en känd komiker, som fick totalt spel när det hela avslöjades. Det var stor komik. Naturligtvis klarade han sig undan. Det gör oftast kulturvänstern. Se ex Guillou. Så jag tänkte precis som du. Det luktar attentat. Hoppas att det utreds ordentligt.

  2. Lennart Waara Says:

    Instämmer Lars. Det som oroar är att åklagare säger sig utreda branden som en olycka eftersom man inte ”tror” att det rör sig om mordbrand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: