VI ÄR MÅNGA SOM SER MED FÖRSKRÄCKELSE PÅ VAD FEMINISMEN ÅSTADKOMMIT MED DRAMATEN.

Lars Norén och Jon Fosse är två tungviktare i sammanhanget.

– Vad styrelsen har lyckats åstadkomma är en oerhörd förlust för svensk teater. I stället för att stödja Eirik i arbetet med att förändra den historiska ojämlikhetskulturen som tidigare teaterchefer har varit likgiltiga för, har man flytt från sitt ansvar och lämnar efter sig ett moraliskt augiasstall (något mycket vanvårdat, reds anm.). Jag har talat om för dem vad jag anser om dem: Jag föraktar er, säger han till SVD.

Den norska kollegan Jon Fosse är också missnöjd med styrelsens hantering av krisen. SvD har fått ta del av hans brev till Dramatens styrelse, där han anklagar Sverige för att bryta ner kulturinstutitioner på populistiska grunder. ”Först var det Stadsteatern, sedan var det Svenska Akademien och Nobelpriset och nu ska också Dramaten smutsas ned”, skriver Jon Fosse i brevet enligt SvD. ”Jag skakar uppgivet på huvudet och förstår inte vad för slags destruktiva krafter som härjar i Sverige nu.”

Men det kan vi tala om: det är den PK ideologiska FEMINISMEN som härjar fritt i Sverige och förstör allt som kommer i dess väg t.o.m. på universiteten under psudovetenskapen ”genusforskning.” Medelålders män är huvudfienden vilket är logiskt eftersom det är medelålders vita män som åstadkommit i stort sett allt av utveckling av samhälle, kultur, konst och teknik allt sedan och inkluderande de grekiska filosoferna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: